"Φωτιά" στα κόκκινα - Το φόρεμα των Zara που ξεπουλάει στο λεπτό

Θα γίνει το αγαπημένο σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η νέα συλλογή των Zara έχει μοναδικά κομμάτια. Ένα από τα ρούχα που μας τράβηξε την εντύπωση, είναι ένα κατακόκκινο φόρεμα σε στενή γραμμή, που είναι το κατάλληλο ειδικά για τις γιορτές. Μπορεί να φορεθεί άνετα και στο ρεβεγιόν στο σπίτι.

Πρόκειται λοιπόν για το φόρεμα με λαιμόκοψη V και μακρύ μανίκι. Είναι μίντι και έχει ύφανση ριπ, που το κάνει πιο καθημερινό και όχι τόσο βραδινό.

Μπορεί να φορεθεί άνετα με ένα ζευγάρι sneakers και μια απλή γούνα για την βόλτα, ενώ αν συνδυαστεί με πέδιλα ή μπότες με ένα πιο καλό πανωφόρι είναι τέλειο για μια πιο κιριλέ εμφάνιση. Επίσης, θα ταίριαζε τέλεια με αυτές τις μπότες που πλέον είναι νούμερο ένα trend.

Αυτό είναι το κόκκινο φόρεμα των Zara

  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Κόκκινο | 8689/003

Zara κόκκινο μίντι φόρεμα

Συνδύασε το με αυτή την λευκή γούνα για grande εμφανίσεις

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στα Zara και μια γούνα που είναι κατάλευκη και πολύ χουχουλιάρικη. Μπορεί να μην έχει βγει ακόμη προς πώληση, όμως βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα βγει η τιμή της. Είναι πολύ εντυπωσιακή και θα γίνει η αγαπημένη σου.

Πρόκειται για το μπουφάν γούνα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Κλείνει στο μπροστινό μέρος με κόπιτσα και βγαίνει σε xs-s και m-l.

Την εν λόγω γούνα δεν θα σας συνιστούσαμε να την φορέσετε σε μια πιο απλή καθημερινή βόλτα, παρά μόνο αν την υποστηρίζει το στιλ σας και την φορέσετε, για να μην σας.. φορέσει. Ωστόσο, για μια βραδινή βόλτα, ειδικά για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, είναι τέλεια. Βέβαια, υπάρχει στα Zara και μια τέλεια γούνα για καθημερινές εμφανίσεις.

  • 69,95 EUR
  • Χρώμα Λευκό | 4968/227

Zara λευκή γούνα

TAGS