Θα σε κρατάει ζεστή συνέχεια - Το πουπουλένιo μπουφάν των Zara που έβαλε "φωτιά" στα ταμεία

Βγαίνει από XS μέχρι XXL

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα σε κρατάει ζεστή συνέχεια - Το πουπουλένιo μπουφάν των Zara που έβαλε

Στα Zara υπάρχει ένα μπουφάν το οποίο έχουν λατρέψει οι γυναίκες, καθώς εκτός από πολύ ζεστό είναι και πολύ στιλάτο. Τα ταμεία έχουν πάρει "φωτιά" με το εν λόγω πανωφόρι, αφού το αγοράζουν πολλές. Βγαίνει σε μαύρο, ταμπά και εκρού.

Πρόκειται για το πουπουλένιο μπουφάν με επένδυση από φτερά και πούπουλα. Έχει όρθιο γιακά με κουκούλα που προσαρμόζεται με κορδόνι και μακρύ μανίκι. Διαθέτει μπροστινές τσέπες με ρέλι και εσωτερική φόδρα. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ.

Είναι το κατάλληλο για αυτές τις ημέρες που έχουν πιάσει τσουχτερά κρύα, αλλά και τέλειο για χειμερινές εξορμήσεις στα χιόνια σε συνδυασμό με αυτό το πουλόβερ που βγαίνει σε διάφορα χρώματα.

Αυτό είναι το πουπουλένιο μπουφάν των Zara

  • 69,95 EUR
  • Χρώμα Ταμπά | 8073/232

Πουπουλένιο μπουφάν Zara

Συνδύασε το μπουφάν με αυτές τις γαλότσες και είσαι έτοιμη για τα χιόνια

Ο χειμώνας έχει φτάσει για τα καλά και οι βροχές έχουν ήδη ξεκινήσει, για αυτό και δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου ένα ζευγάρι γαλότσες! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα φοβερό ζευγάρι στα Zara.

Η νέα συλλογή της αγαπημένης αλυσίδας ρούχων περιλαμβάνει απίστευτα κομμάτια για τον χειμώνα, από παλτά (δείτε εδώ ένα που ξεπουλάει συνεχώς) μέχρι μπότες. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε αυτό το ζευγάρι γαλότσες που είναι το απόλυτο must have για φέτος, μιας κι έχουν επιστρέψει ξανά στη μόδα.

Κοστίζουν 45,95 ευρώ και είναι διαθέσιμες σε 3 χρώματα: Μωβ, πράσινο και καφέ!

  • ΙΣΙΑ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
  • ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 5,5 CM

 γαλότσες από τα Zara

TAGS