Πραγματικό στολίδι - Η τσάντα από τα Zara που πρέπει να φορέσεις την Πρωτοχρονιά

Θα ολοκληρώσει τέλεια το σύνολό σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πραγματικό στολίδι - Η τσάντα από τα Zara που πρέπει να φορέσεις την Πρωτοχρονιά

Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν για αυτό και πρέπει να βρεις το τέλειο σύνολο. Προς το παρόν εμείς σου βρήκαμε μια απίστευτη τσάντα από τα Zara, που είναι σαν πραγματικό στολίδι.

Ότι κι αν επιλέξεις εκείνη την μέρα, πρέπει να είναι αρκετά φαντασμαγορικό μιας και τις μέρες αυτές επιτρέπεται να φορέσεις ότι πιο στρασαλίζε και υπερβολικό έχεις.

Εμείς λοιπόν με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε στα Zara μια απίθανη μαύρη τσάντα χιαστιί, η οποία είναι με πούλιες και κρόσσια.

Κοστίζει 25,95 και αποτελεί την ιδανική λύση για τα ρεβεγιόν, ενώ μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με αυτό το κόκκινο φόρεμα.

ZARA ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΣΣΙΑ

  • Τσάντα σε σχέδιο χιαστί με εξωτερικό με πούλιες και λεπτομέρεια με κρόσσια στο κάτω μέρος.
  • Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό.
  • Χειρολαβή με αλυσίδα στο πάνω μέρος και λουρί με αλυσίδα για πέρασμα χιαστί.

 τσάντα από τα Zara

Ουρές στα ταμεία των Zara - Ξεπουλάει το μαύρο βελούδινο φόρεμα τους

Θέλεις να φορέσεις το πιο εντυπωσιακό φόρεμα φέτος στο ρεβεγιόν; Λοιπόν στο βρήκαμε στη νέα συλλογή των Zara! Είναι μίνι, βελούδινο και μαύρο και πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σου, αφού έχει μια λεπτομέρεια που σίγουρα θα λατρέψεις.

Πρόκειται για κοντό φόρεμα με ασύμμετρη λαιμόκοψη. Είναι αμάνικο και η μια του τιράντα είναι με μεταλλική αλυσίδα. Μαζί με ασημένια κοσμήματα και ένα λεπτό σικάτο πέδιλο θα είναι μια απίστευτη εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Μην σας τρομάζει το γεγονός πως είναι αμάνικο και μπορεί να κρυώσετε! Το ύφασμα του είναι χοντρό και έτσι το κάνει ιδανικό!

Ωστόσο, αν δεν θέλετε να φορέσετε κλασικό μαύρο, έχουμε ακόμη μια πρόταση! Εσείς που είστε του... grande θα αγαπήσετε και με το παραπάνω αυτό το λαμέ με πούπουλα φόρεμα.

  • 29,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 9274/507

Mαύρο βελούδινο φόρεμα Zara

TAGS