Zara: Με 45% έκπτωση - Η καμπαρντίνα που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες

Είναι απίστευτη και πολύ στιλάτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Με 45% έκπτωση - Η καμπαρντίνα που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες

Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν, ωστόσο, όχι και οι αγορές, αφού τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος μιας και αρκετά καταστήματα έβαλαν εκπτώσεις. Συγκεκριμένα, τα Zara στην επίσημη ιστοσελίδα τους έβαλαν προσφορές έως και -50% και όχι μόνο σε παλιές συλλογές, αλλά και σε καινούριες.

Μέσα στις εκπτώσεις αυτές μάλιστα, θα βρεις και εντυπωσιακά πανωφόρια. Εμείς εντοπίσαμε και λατρέψαμε μια καμπαρντίνα σε χακί χρώμα που είναι πολύ στιλάτη.

Πρόκειται για την φαρδιά καμπαρντίνα με όρθιο γιακά και κουκούλα ρυθμιζόμενη με κορδόνια. Έχει μακριά μανίκια που καταλήγουν με θηλιά και κουμπί σούστα. Επίσης διαθέτει τσέπες patch με καπάκι και κουμπί στο μπροστινό μέρος και ρυθμιζόμενη μέση με κορδόνια. Στο τελείωμα του κάτω μέρος έχει σκίσιμο πίσω, ενώ κλείνει μπροστά με φερμουάρ και snap buttons.

Συνδύασε την αν θέλεις με ένα απλό μαύρο καθημερινό φόρεμα, αυτές τις απίστευτες μπότες και είσαι έτοιμη για καφέ.

Αυτή είναι η καμπαρντίνα που θα βρεις στα Zara

  • Από 69,95 ευρώ μόνο 35,99 /-45%
  • Χρώμα Χακί | 0518/245

Με 45% έκπτωση καπαρντίνα στα Zara

Συνδύασε την με αυτό το στιλάτο φόρεμα

Έχεις κουραστεί να φοράς συνέχεια φορέματα στις εξόδους σου που είναι κοντομάνικα ή αμάνικα; Στη νέα συλλογή των Zara σου βρήκαμε το φόρεμα που θα σε κρατάει ζεστή, ενώ θα σε δείχνει και φουλ σικάτη τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πρόκειται για το φόρεμα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Είναι σε στενή γραμμή, ενώ από την μέση και κάτω είναι λίγο πιο αέρινο. Βγαίνει μόνο σε κρεμ χρώμα και επίσης από S μέχρι XL.

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με μπότες, γόβες αλλά και sneakers για όλες τις ώρες της ημέρας για πιο καθημερινά looks. Αν ωστόσο, το θέλεις να πιο grande εμφανίσεις, τότε ταιριάζει τέλεια με αυτά τα φουλ αστραφτερά πέδιλα που τα έχουν όλες.

  • 29,95 EUR
  • Χρώμα Κρεμ | 3519/003

Zara μιντι ζεστό φόρεμα

TAGS