Μίνι και zebra print - Το φόρεμα των Zara που βρίσκεται σε έκπτωση και έχει κάνει πάταγο

-30% από την αρχική τιμή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μίνι και zebra print - Το φόρεμα των Zara που βρίσκεται σε έκπτωση και έχει κάνει πάταγο

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο φόρεμα σε zebra print, το οποίο δε θα έπρεπε με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Μετά την καμπαρντίνα που βρίσκεται σε έκπτωση και σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα ακόμα πολύ δυνατό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Το φόρεμα που σου προτείνουμε από τα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα φόρεμα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα, καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι βρίσκεται σε έκπτωση και όπως μπορείς να φανταστείς ξεπουλάει.

  • ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΟΜΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΟ
  • ΦΟΔΡΑ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙ
  • Τιμή: 25,99€

Zara ζεβρέ φόρεμα

Βάλε το φόρεμά σου με αυτό το μαύρο μπουφάν από τα Zara

Θέλεις ένα ζεστό μπουφάν που να ταιριάζει και με σχεδόν όλα σου τα ρούχα; Θα το βρεις όπως και εμείς, με μια γρήγορη αναζήτηση στη νέα συλλογή των Zara και συγκεκριμένα στην κατηγορία με τα μπουφάν στην επίσημη σελίδα τους.

Πρόκειται για το κοντό καπιτονέ μπουφάν με όρθιο γιακά και με ρυθμιζόμενη κουκούλα με ελαστικό κορδόνι και stopper. Διαθέτει τσέπες με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος. Επίσης, είναι ασύμμετρο στο κάτω μέρος με λάστιχο στο εσωτερικό. Κλείνει μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Το εν λόγω μπουφάν ταιριάζει άνετα με τα casual looks σου, όπως επίσης και με φόρμες, όπως για παράδειγμα με αυτή την πολύ στιλάτη φόρμα.

49,95 EUR

Χρώμα Μαύρο | 0518/263

Ουρές στα ταμεία Zara για αυτό το μαύρο μπουφάν

TAGS