Άγιος Βαλεντίνος: Με άνοιγμα μπροστά και κόκκινο της φωτιάς το φόρεμα που ξεπουλάει στα BSB

Βγαίνει σε τρία χρώματα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγιος Βαλεντίνος: Με άνοιγμα μπροστά και κόκκινο της φωτιάς το φόρεμα που ξεπουλάει στα BSB

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει σιγά σιγά και όπως είναι λογικό τόσο οι κοπέλες όσο και τα αγόρια ψάχνουν να βρουν το ιδανικό δώρο για το ταίρι τους. Έτσι, εμείς μετά από αρκετό ψάξιμο στο online store του BSB, βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα το οποίο θα μπορούσατε να το φορέσετε σε ένα ρομαντικό ραντεβού.

Κάνοντας λοιπόν μια έρευνα αγοράς σου βρήκαμε το πιο hot φόρεμα το οποίο σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις ενώ δεν "κλέψει" για τα καλά την καρδιά του αγαπημένου σας. Μάλιστα, το φόρεμα είναι άκρως ιδιαίτερο καθώς έχει άνοιγμα μπροστά με σούρες στο πλάϊ ενώ βγαίνει σε τρία χρώματα. Να τονίσουμε πως η τιμή είναι στα 79,90€.

Το φόρεμα από τα BSB με άνοιγμα μπροστά

BSB φόρεμα

BSB το απόλυτο φόρεμα

Άγιος Βαλεντίνος - BSB φόρεμα

Φόρεμα από τα BSB

BSB - Φόρεμα για Άγιο Βαλεντίνο

Έχει «τρελάνει» όλες τις γυναίκες το BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ξέρει τι σημαίνει μόδα και στο Πρωινό φοράει ρούχα που είναι τελευταία λέξη των trends. Κυρίως επιλέγει κομμάτια από την αγαπημένη αλυσίδα ρούχων, BSB. Χθες, φόρεσε ένα φόρεμα, το οποίο θέλουν όλες οι γυναίκες, καθώς είναι πολύ θηλυκό.

Γνωρίζει πολύ καλά τόσο η ίδια, όσο και ο στιλίστας της, τι της ταιριάζει τόσο με τα χρώματα της, όσο με την σιλουέτα της για αυτό και κάθε φορά αποσπά τα καλύτερα σχόλια από τους συνεργάτες της, αλλά και από τις διαδικτυακές της φίλες, αφού καθημερινά μοιράζεται τις εμφανίσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην χθεσινή της εκπομπή, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα με σούρεw και λεοπάρ τύπωμα. Είχε διαφάνεια στα μανίκια και εσωτερική φόδρα και είναι σε κανονική γραμμή.

Το φόρεμα αυτό λοιπόν, θα βρεις στη συλλογή των BSB και κοστίζει 89,90 €! Δες το εδώ.

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά πριν λίγες ημέρες τη διαφορά με το look της καθώς αποφάσισε να εμφανιστεί στο πλατό του Πρωινού με μία τρομερή μαύρη φούστα από τα BSB, την οποία συνδύασε με το πιο must λευκό τοπάκι της φετινής σεζόν.