"Χαμός" στα ταμεία των Zara με το ροζ φόρεμα που ξεπουλάει σε τιμή σοκ

Θα τα φοράς και θα σε κοιτάνε όλοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Πόσες φορές έχουμε πετύχει τον εαυτό μας να γκρινιάζει λίγες ώρες πριν βγούμε καθώς πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα στην ντουλάπα μας; Εμείς λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο σας βρήκαμε το πιο ιδανικό φόρεμα από τα Zara που θα ξετρελάνει τους πάντες μόλις το δουν να το φοράτε. Δείτε επίσης εδώ τις μπότες που έχουν κάνει θραύση

Όπως είναι λογικό, όλες θέλουμε να δείχνουμε σικάτες χωρίς ωστόσο να υπερβάλουμε. Έτσι λοιπόν το συγκεκριμένο φόρεμα το οποίο έχει εφαρμοστή μέση και σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος κάνοντας σας να φαίνεστε πιο sexy από ποτέ.

Το φόρεμα που σου προτείνουμε από τα Zara

  • Φόρεμα με ριχτή στρόγγυλη λαιμόκοψη και λεπτές τιράντες
  • Λεπτομέρεια εφαρμοστή μέση
  • Σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος
  • Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή

Φόρεμα Zara

Φόρεμα από τα Zara

Zara φόρεμα σατέν

Φόρεμα από τα Zara με στυλ κορσέ

Βγαλμένα από οίκο μόδας - Στα Zara τα πιο in πέδιλα για το 2022

Μία αναζήτηση να κάνει κανείς στο Instagram και θα δει ένα σωρό αναρτήσεις περιοδικών μόδας με τα chunky πέδιλα που αποτελούν το νούμερα ένα trend της φετινής σεζόν! Έτσι λοιπόν και τα Zara δε θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον γενικό κανόνα.

Αφού λοιπόν εντοπίσαμε το υπέροχο φόρεμα που κοστίζει μόλις 8 ευρώ, στην αναζήτηση που κάναμε βρήκαμε για εσένα τα πιο στιλάτα πέδιλα που μπορούν να φορεθούν τόσο με φόρεμα όσο και με παντελόνι. Το συγκεκριμένο παπούτσι αναδεικνύει το στιλ με μεγάλη ευκολία. Από εκεί και πέρα εσύ έχεις απλά να επιλέξεις ρούχα που να ταιριάζουν με το animal print!

Τα πέδιλα που σου προτείνουμε από τα Zara

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα πέδιλο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις προκειμένου να ξεχωρίσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που έχουν αγαπήσει πολύ οι γυναίκες και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

  • Πέδιλο animal print με τακούνι και φιάπα
  • Φαρδύ τακούνι. Τετράγωνη μύτη
  • Κούμπωμα με αγκράφα στον αστράγαλο
  • Τιμή: 29,95

Zara λεοπάρ πέδιλα