Ξεπουλάει στο λεπτό - Το μαύρο τζιν παντελόνι από τα Massimo Dutti

Πρέπει να γίνει δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό - Το μαύρο τζιν παντελόνι από τα Massimo Dutti

Μεγάλες είναι οι ουρές έξω από τα καταστήματα των Massimo Dutti , από τον κόσμο που θέλει να κάνει τις αγορές του εν μέσω προσφορών. Έτσι λοιπόν εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να μπούμε στο online store για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για εσάς και σε πολύ καλή τιμή.

Όπως για παράδειγμα αυτό που σας βρήκαμε παρακάτω. Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι palazzo το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο, μέχρι και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό. Μπορείτε να το συνδυάσετε μάλιστα με αυτό το τοπάκι για την βραδινή έξοδο, που κοστίζει μόλις 5,99 ευρώ.

Αυτό είναι ο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι palazzo από τα Massimo Dutti

  • Από 49.95 € - 35.95 €
  • Κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και κουμπί.

Massimo Dutti- Τζιν παντελόνι

Τζιν παντελόνι από τα Massimo Dutti

Μαύρο τζιν παντελόνι από τα Massimo Dutti

30 ευρώ κάτω η πιο must ολόσωμη φόρμα από τα Massimo Dutti

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο κατάστημα Massimo Dutti, εντοπίσαμε για εσένα την πιο must και στιλάτη ολόσωμη φόρμα, η οποία βρίσκεται σε προσφορά και πλέον μπορείς να την βρεις, 30 ευρώ κάτω από την αρχική της τιμή.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που θα σε βολέψει. Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την πλισέ φούστα που θα σου πάρει το μυαλό!

Η ολόσωμη φόρμα έχει το τέλειο χρώμα για το καλοκαίρι και είναι σε κάθε περίπτωση, ένα ρούχο που θα σε κάνει να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Massimo Dutti εκπτώσεις

Όπως σου είπαμε, βρίσκεται σε προσφορά και κοστίζει 69,96€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.