Ξεπουλάνε στο λεπτό τα μοκασίνια με αλυσίδα από τα Stradivarius - Βγαίνουν σε δύο χρώματα

Σε τιμή σοκ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάνε στο λεπτό τα μοκασίνια με αλυσίδα από τα Stradivarius - Βγαίνουν σε δύο χρώματα

Με αφορμή το ΣΚ αποφασίσαμε να κάνουμε ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Stradivarius καθώς σίγουρα θα υπάρξουν κοπέλες οι οποίες θα αναρωτηθούν ότι δεν έχουν τίποτα στην ντουλάπα τους.

Μπορεί να είδε το μάτι μας ξανά χιόνι λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» ωστόσο ο καιρός αναμένεται να φτιάξει τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον ήταν τα μοκασίνια με αλυσίδα τα οποία βγαίνουν σε δυο χρώματα.

Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ συνδυάζοντάς τα με ένα τζιν ή ακόμη και με ένα φόρεμα κάνοντάς σας να φαίνεστε στυλάτη. - Δείτε εδώ το φόρεμα που ξεπουλάει στο λεπτό σε πολύ καλή τιμή

Τα μοκασίνια με αλυσίδα από τα Stradivarius

  • Εκρού
  • Μαύρο
  • 25,99 €

Stradivarius - Μοκασίνι μαύρο

Μοκασίνι απ΄9ο τα Stradivarius

Stradivarius αγορά

Μοκασίνι με αλυσίδα

Αυτή είναι η τσάντα από τα Stradivarius που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της

Όπως είναι λογικό ως γυναίκες έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη σε αξεσουάρ. Έτσι, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Stradivarius την πιο ιδανική τσάντα με την οποία μπορείς να την συνδυάσεις για κάθε περίπτωση καθώς βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Έτσι, η συγκεκριμένη τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα κάνει απόλυτη θραύση καθώς ξεπουλάει όσο καμία άλλη. Μπορείς να την φορέσεις παντού και να την συνδυάσεις με όλα σου look, ειδικά με αυτό σικάτο μίνι φόρεμα.

Η τιμή της τσάντας ανέρχεται στα 19,99 ευρώ και αποτελεί σίγουρα μια αγορά που δεν πρόκειται να την μετανιώσεις. Τρέξε να την παραγγείλεις γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ!

Τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα

19,99 ευρώ

Τσάντα - Zara

Τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα

19,99 ευρώ

Μπλε τσάντα - Zara

Τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα

19,99 ευρώ

Πράσινη τσάντα από τα Zara