Το μίνι φόρεμα των Zara που κάνει θραύση - «Ουρές» έξω από τα καταστήματα

Δεν γίνεται να μην το πάρεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το μίνι φόρεμα των Zara που κάνει θραύση - «Ουρές» έξω από τα καταστήματα

Το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας πέρασε και έτσι από εδώ και στο εξής ο καιρός ζητάει πιο ελαφριά ρούχα και φωτεινά χρώματα. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Zara, έχει και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Αφού σου βρήκαμε το πιο must παπούτσι για την Άνοιξη (δες το εδώ), ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου και με ένα μίνι φόρεμα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για το τι θα φορέσεις σε κάθε βραδινή σου έξοδο.

Την ίδια στιγμή μπορεί να συνδυαστεί με ένα σωρό αξεσουάρ και πανωφόρια, ανάλογα με το κατά πόσο επίσημη θες να δείχνεις. Πάντως το φόρεμα από μόνο του είναι απλά υπέροχο.

Το φόρεμα των Zara

Φόρεμα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια ανοίγματα και πούλιες μπροστά σε αντίθεση. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Τιμή: 35,99€

Zara μίνι φόρεμα

Συνδύασέ το με την πιο hot τσάντα

Οι τσάντες είναι αδιαμφισβήτητα ένα αξεσουάρ που οι περισσότερες γυναίκες δεν χορταίνουμε να αγοράσουμε, μιας και το ιδανικό για εμάς είναι να έχουμε και άλλη τσάντα για κάθε σύνολό μας. Εμείς λοιπόν κάναμε μια αναζήτηση και βρήκαμε την πιο μοδάτη τσάντα στα Zara, που είναι μάλιστα διαθέσιμη σε 4 χρώματα.

Η συγκεκριμένη είναι αρκετά μικρή, μιας και το μέγεθος αυτό αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας, ωστόσο χωρά τα απαραίτητα. Υπάρχουν μάλιστα και πολλοί τρόποι που μπορείς να την φορέσεις, είτε πλαγίως, είτε στον ώμο είτε κρατώντας την στο χέρι, ανάλογα με τι σε βολεύει.

Την φοράς εννοείται παντού και καθ' όλη την διάρκεια της μέρας και συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν όλα τα outfit σου. Η τιμή της ανέρχεται μόλις στα 22,95 ευρώ για αυτό τρέξε να την αγοράσεις, όπως και αυτές τις μπότες που κοντεύουν να γίνουν sold out!

Η μικροσκοπική τσάντα από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστη

  • Μικρή τσάντα city.
  • Εξωτερική πλευρά με animal print.
  • Σκληρή χειρολαβή.
  • Αφαιρούμενο λουρί για πέρασμα χιαστί.
  • Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό.
  • Μαγνητικό κούμπωμα.

undefined

TAGS