Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ - Το παπούτσι των Zara που καμία δεν θα θέλει να βγάλει

Είναι πολύ άνετο στο περπάτημα, στιλάτο και ταιριάζει με όλα τα ρούχα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ - Το παπούτσι των Zara που καμία δεν θα θέλει να βγάλει

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα όσο και στα καταστήματα και ήδη κάνουν θραύση! Τα μαύρα πέδιλα των Zara το καλοκαίρι θα φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ, καθώς ταιριάζουν με όλα σχεδόν τα ρούχα, ενώ είναι και πολύ άνετα.

Πρόκειται για τα μαύρα δερμάτινα πέδιλα σε στυλ jelly shoe. Έχουν τετραγωνισμένη μύτη και οδοντωτή εξωτερική σόλα, ενώ κλείνουν με μπαρέτα με αγκράφα στον αστράγαλο. Το ύψος της σόλας είναι 4 cm.

Τα εν λόγω πέδιλα μπορούν να φορεθούν με ένα σορτσάκι, τζιν, ή και φούστα με ένα τοπάκι για καθημερινές βόλτες ακόμη και στη δουλειά, αλλά και το βράδυ για ποτό - αν είσαι από εκείνες που σιχαίνονται τα ψηλοτάκουνα ή δεν μπορούν να τα περπατήσουν - με το αγαπημένο σου φόρεμα.

Αν ωστόσο σου αρέσουν τα ψηλά, τότε αυτά τα μαύρα χοντρά πέδιλα με φιάπα που είναι hot trend, θα τα λατρέψεις!

Αυτά είναι τα πέδιλα των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 1600/910
  • 59,95 EUR

Zara δερμάτινα πέδιλα

Zara δερμάτινα πέδιλα με λουριά

Συνδύασε τα με αυτό το ροζ σατέν φόρεμα και κάνε τον πιο τέλειο συνδυασμό

Η νέα κολεξιόν έχει ήδη κυκλοφορήσει στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara και η αλήθεια είναι πως κρύβει "διαμαντάκια"! Ένα από αυτά είναι και το πιο girly ροζ σατέν φόρεμα που βρήκαμε για εσάς και είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που δε θα έπρεπε να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

  • Κοντό φόρεμα με γιακά και V ντεκολτέ κρουαζέ. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα. Λεπτομέρεια σούρες.
  • Τιμή: 29,95€

Zara μίνι φόρεμα

Ολοκλήρωσε το look με αυτή την σούπερ τσάντα

Είναι αρκετά μικρή, μιας και το μέγεθος αυτό αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας, ωστόσο χωρά τα απαραίτητα. Υπάρχουν μάλιστα και πολλοί τρόποι που μπορείς να την φορέσεις, είτε πλαγίως, είτε στον ώμο είτε κρατώντας την στο χέρι, ανάλογα με τι σε βολεύει.

Την φοράς εννοείται παντού και καθ' όλη την διάρκεια της μέρας και συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν όλα τα outfit σου. Η τιμή της ανέρχεται μόλις στα 22,95 ευρώ για αυτό τρέξε να την αγοράσεις, όπως και αυτές τις μπότες που κοντεύουν να γίνουν sold out!

  • Μικρή τσάντα city.
  • Εξωτερική πλευρά με animal print.
  • Σκληρή χειρολαβή.
  • Αφαιρούμενο λουρί για πέρασμα χιαστί.
  • Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό.
  • Μαγνητικό κούμπωμα.

undefined

TAGS