Η μακρυμάνικη μπλούζα σε στυλ κορσέ από τα Bershka έχει γίνει best seller - Βγαίνει σε δυο χρώματα

Έχει γίνει ανάρπαστο!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η μακρυμάνικη μπλούζα σε στυλ κορσέ από τα Bershka έχει γίνει best seller - Βγαίνει σε δυο χρώματα

Μπορεί ο καιρός να έχει ανοίξει για τα καλά και να μας θυμίζει καλοκαίρι ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ήρθε και η ώρα στο να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα.

Έτσι λοιπόν, ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Bershka θα σας λύσει τα χέρια σε περίπτωση που θεωρείται πως έχει έρθει η ώρα να κάνετε κάποια ψώνια.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μια Μακρυμάνικη μπλούζα σε στυλ κορσέ η οποία βγαίνει σε δύο χρώματα. Είναι εύκολη να συνδυαστεί καθώς μπορείτε να την φορέσετε με ένα ψηλόμεσο τζιν ή ακόμη και με μια κολλητή φούστα.

Η μακρυμάνικη μπλούζα σε στυλ κορσέ από τα Bershka

  • Μαύρο
  • Λευκό
  • 19.99 €
  • Ref 1315/413/800

Bershka - Μακρυμάνικη μπλούζα

Άσπρη μακρυμάνικη μπλούζα από τα Bershka

Είναι άνετο και κολακεύει απίστευτα το σώμα αυτό το τζιν από τα Bershka - Ξεπουλάει όσο κανένα

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στην νέα συλλογή των Bershka, βρήκαμε ένα απίστευτο τζιν παντελόνι, το οποίο κολακεύει πολύ το σώμα και η τιμή του είναι αρκετά οικονομική.

Τα τζιν αποτελούν κομμάτια τα οποία όσα κι αν έχουμε στην ντουλάπα μας, ποτέ δεν μας είναι αρκετά, μιας και φοριούνται με τα πάντα αλλά και σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Το συγκεκριμένο που βρήκαμε είναι φαρδύ, άνετο και δροσερό και χαμηλοκάβαλο, ενώ είναι ιδανικό για την άνοιξη! Βγαίνει μάλιστα σε 3 χρώματα και η τιμή του ανέρχεται στα 25,99 ευρώ, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις φοβερά με αυτό εδώ το blazer που βγαίνει και σε 5 χρώματα και έχει κάνει κανονικό χαμό.

Ωστόσο, ακριβώς επειδή είναι αρκετά περιζήτητο, είναι κιόλας έτοιμο να γίνει sold out, για αυτό τρέξτε να το αγοράσετε, γιατί δεν έχουν μείνει πολλά διαθέσιμα κομμάτια!

Χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι από τα Bershka

τζιν από τα Bershka

TAGS