Έχουν γίνει ανάρπαστα τα slingback παπούτσια με τακούνια από τα Bershκa - Τα θέλουν όλες οι γυναίκες

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχουν γίνει ανάρπαστα τα slingback παπούτσια με τακούνια από τα Bershκa - Τα θέλουν όλες οι γυναίκες

Σ περίπτωση που δεν έχετε άφθονο χρόνο, μια γρήγορη ματιά αρκεί για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε από το online store των Bershka μιας και οι επιλογές που έχουν είναι αμέτρητες. Έτσι λοιπόν, με αφορμή τον καλό καιρό που έχει αποφασίσαμε να ψάξουμε για τα πιο ιδανικά πέδιλα με τακούνι.

Αυτή τη φορά σας βρήκαμε τα slingback παπούτσια με τακούνι τα οποία είναι ιδανικά για κάθε περίσταση μιας και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ με διάφορους συνδυασμούς, όπως για παράδειγμα ένα απλό ψηλόμεσο τζίν ή ακόμη και ένα φόρεμα.

Τα πέδιλα τακούνι από τα Bershka

  • Ref 1335/960/009
  • 29.99 €
  • Μπλε

Πέδιλο από τα Bershka

Τακούνι από τα Bershka

Bershka χαμηλό τακούνι

Ουρές στα ταμεία των Bershka για αυτό το φόρεμα - Βγαίνει σε 2 χρώματα και κοστίζει 22.99 ευρώ

Χαμό έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό ένα συγκεκριμένο φόρεμα από τα Bershka, το οποίο είναι από την νέα συλλογή και κοντεύει να γίνει ήδη sold out. Είναι μαύρο και εφαρμοστό και κολακεύει απίστευτα το σώμα.

Το φόρεμα είναι ένα από τα πιο must κομμάτια μιας γυναίκειας ντουλάπας και η αλήθεια είναι πως όσα κι αν έχουμε, ποτέ δεν μας είναι αρκετά, μιας και άλλα είναι πιο casual κι άλλα πιο βραδινά -όπως αυτά εδώ που ταιριάζουν τέλεια-.

Το συγκεκριμένο λοιπόν που βρήκαμε εμείς στα Bershka είναι κοντό, κολλητό με το έναν ώμο έξω. Είναι αρκετά περιζήτητο γιατί μπορεί να φορεθεί και με ένα φλατ παπούτσι, αλλά και με ένα ζευγάρια τακούνια. Μπορείς επίσης να το φορέσεις τόσο το πρωί όσο τα βράδυ αλλά και για καφέ και για ποτό.

Η τιμή του ανέρχεται στα 22.99 ευρώ και εκτός από μαύρο, είναι διαθέσιμο και σε χακί χρώμα, εξίσου εντυπωσιακό και ωραίο. Ωστόσο, κοντεύει ήδη να γίνει sold out, για αυτό τρέξτε να το αγοράσετε, γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα!

Αυτό είναι το περιζήτητο φόρεμα των Bershka

φόρεμα bershka

TAGS