"Χαμός" στα ταμεία των Zara με το παντελόνι που κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Έχει κάνει πάταγο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Αναμφίβολα τα Zara έχουν έχουν αποδείξει αρκετές φορές πως έχουν διάφορες επιλογές για όλα τα γούστα σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε νέες αγορές για να προσθέσετε νέα ρούχα στην συλλογή σας. Έτσι, εμείς βρήκαμε την κατάλληλη ευκαιρία να σας προτείνουμε το απόλυτο παντελόνι με το οποίο θα "κλέψετε" τις εντυπώσεις.

Μιας και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά αλλά και ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι σας βρήκαμε ένα ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στη μέση που προσαρμόζεται με κορδόνια.

Το ριπ παντελόνι από τα Zara βγαίνει σε δύο χρώματα και είναι ό,τι πρέπει για κάθε περίσταση μιας και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα ενώ μπορεί επίσης να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ.

Το απόλυτο ριμπ παντελόνι από τα Zara

  • Φούξια
  • Πράσινο ανοιχτό
  • Από 17,95 EUR κοστίζει μόνο ,99 EUR

Παντελόνι ριμπ από τα Zara

Πράσινο παντελόνι από τα ZARA

Zara - Παντελόνι

Δείτε εδώ το φόρεμα που επίσης βρίσκεται σε φοβερή έκπτωση

Μπορείτε να το ταιριάξετε με τα παπούτσια των Zara που κοστίζουν 14,99 ευρώ

Μπορεί 502 καταστήματα των Zara να έχουν κλείσει, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά και μάλιστα έχουν ενδιάμεσες εκπτώσεις! Σε όλα τα μαγαζιά, όπως και στη διαδικτυακή τους σελίδα, θα βρεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές.

Εμείς, βρήκαμε ένα τέλειο αθλητικό παπούτσι, που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με ότι εσύ θέλεις. Δηλαδή φόρεμα, φούστα, παντελόνι ή και σορτσάκι!

Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια των Zara σε στυλ sneaker με λεπτομέρεια θηλιά πίσω. Διαθέτει μάλιστα σόλα με επένδυση από λάστιχο, ενώ δένει με κορδόνια. Μάλιστα, έχει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από πολυουρεθάνη, με σκοπό να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Φόρεσε τα λοιπόν με το αγαπημένο σου παντελόνι για μια πιο casual εμφάνιση ή με το αγαπημένο σου φόρεμα για μια πιο trendy και στιλάτη.

Αυτά είναι τα παπούτσια των Zara

  • ΛΕΥΚΟ | 5315/810
  • Ύψος σόλας: 3 cm
  • 25,95 EUR-40%14,99 EUR

zara sneakers με σόλα