Φοριέται όλες τις ώρες της μέρας αυτή η φούστα από τα H&M - Κοστίζει μόνο 25 ευρ'ω

Πρέπει οπωσδήποτε να την αγοράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φοριέται όλες τις ώρες της μέρας αυτή η φούστα από τα H&M - Κοστίζει μόνο 25 ευρ'ω

Χαμό έχει προκαλέσει η νέα καλοκαιρινή κολεξιόν που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό στα H&M. Εμείς με μια ματιά που ρίξαμε βρήκαμε μια φοβερή φούστα που είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Η συγκεκριμένη λοιπόν είναι τζιν, στην απόχρωση του μαύρου και είναι ψηλόμεση. Μπορεί να φορεθεί τέλεια από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να την συνδυάσεις τόσο με ένα ζευγάρι σνίκερς όσο όμως και με τακούνια (όπως για παράδειγμα αυτά εδώ που είναι φοβερά).

Κολακεύει απίστευτα τα πόδια, το μήκος της είναι το κατάλληλο και μάλιστα έχει και μερικά μικρά σκισίματα.

Βγαίνει σε ακόμα δύο αποχρώσεις, που βρίσκονται σε ανοιχτό μπλε denim. Η τιμή της φούστα αυτής ανέρχεται στα 24,99 ευρώ για αυτό τρέξτε να την προλάβετε.

Την φοράς όλες τις ώρες της ημέρας αυτή τη φούστα Ultra High Waist από τα H&M

  • Κοντή, πεντάτσεπη φούστα από ελαστικό βαμβακερό denim με πολύ φθαρμένες λεπτομέρειες.
  • Πολύ ψηλή μέση, κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί και κομμένο τελείωμα χωρίς ραφή.

 H&M φούστα

Υπέροχη όμως είναι κι αυτή η φούστα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων H&M, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη μαύρη μίντι φούστα με σκίσιμο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Μετά το υπέροχο μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη που σου προτείναμε (δες το εδώ), ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και ένα ρούχο που θα σε βγάλει από την comfort zone σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Εφαρμοστή φούστα μέχρι το γόνατο από χοντρό ζέρσεϊ. Ψηλή μέση με ντυμένο λάστιχο, λεπτά κορδόνια που μπορούν να δεθούν πολλές φορές γύρω από τη μέση, και ψηλό σκίσιμο μπροστά.

Τιμή: 14,99€

H&M φούστα

TAGS