Βγαίνει σε 9 χρώματα και ξεπουλάει στο λεπτό - Το πιο περιζήτητο παντελόνι στα Stradivarius

Κάντο σου δικό σου μόνο με 25,99 ευρώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγαίνει σε 9 χρώματα και ξεπουλάει στο λεπτό - Το πιο περιζήτητο παντελόνι στα Stradivarius

Η νέα συλλογή των Stradivarius κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και τα κομμάτια που έχει είναι κυριολεκτικά ένα και ένα. Εμείς με μια ματιά που ρίξαμε βρήκαμε ένα φοβερό παντελόνι, το οποίο είναι αναντίρρητα must have.

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι ένα παντελόνι που πρέπει όλες να έχουμε στην ντουλάπα μας, καθώς ταιριάζει με όλα, μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και κολακεύει όλους τους σωματότυπους.

Μάλιστα, βγαίνει σε 9 ολόκληρα χρώματα, όλα εξίσου εντυπωσιακά και έχεις την επιλογή είτε να κινηθείς safe και να φορέσεις κάτι σε μαύρους ή άσπρους τόνους, είτε πιο μοντέρνα, επιλέγοντας τις αποχρώσεις του ροζ και του λαχανί.

Φόρεσε το το πρωί για έναν καφέ με ένα ζευγάρι σνίκερς ή σανδάλια αλλά και το βράδυ για το ποτό σου με ένα ζευγάρι πέδιλα (όπως για παράδειγμα αυτά εδώ) και μαγνήτισέ τους όλους.

Βρίσκεται φυσικά και σε πολύ καλή τιμή, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,99 ευρώ!

Το πιο περιζήτητο παντελόνι στα Stradivarius

  • Αμπιγιέ παντελόνι με πιέτες
  • ΑΝΑΦ. 4608/007-V2022
  • 25,99 €

παντελόνι στα Stradivarius

Φόρεσέ το με αυτό το τοπάκι

Ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά και τώρα είμαστε πραγματικά μια ανάσα μακριά από το καλοκαίρι. Σίγουρα όλες μας έχουμε κατεβάσει σιγά σιγά τα καλοκαιρινά από τις ντουλάπες, αλλά όσο να ναι μια ανανέωση πάντα χρειάζεται και αλλάζει τη διάθεση μας.

Αν δεν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου κλασσικά και βασικά κομμάτια ξεκίνα από αυτά, όπως για παράδειγμα με το μαύρο, ασύμμετρο μαύρο τοπάκι από τα Stradivarius, το οποίο δεν έχει ούτε ραφές. Είναι άκρως καλοκαιρινό, και πηγαίνει με ό,τι βάλεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ, αν αποφασίσεις να πας σερί για ποτό.

Και επειδή το χρώμα είναι ό,τι πιο classic μπορούσαμε να σου δείξουμε, η κατάλληλη και πιο safe επιλογή για να τα βάλεις μαζί είναι το λευκό, crop τζιν με πολλά κουμπιά. Γενικά ο συνδυασμός άσπρο με μαύρο είναι διαχρονικός και αγαπημένος, ακόμα και φέτος που τα έντονα χρώματα είναι πολύ στη μόδα.

Μαύρο τοπ από Stradivarius