Μάξι φούστα από τα H&M που κολακεύει τέλεια τις καμπύλες - Κοστίζει μόνο 30 ευρώ

Πρέπει να την κάνεις οπωσδήποτε δικιά σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάξι φούστα από τα H&M που κολακεύει τέλεια τις καμπύλες - Κοστίζει μόνο 30 ευρώ

Οι φούστες είναι ένα από τις πιο αγαπημένες επιλογές τώρα που καλοκαιριάζει και πιάνουν οι ζέστες γιατί φοριούνται παντού και όλη την ημέρα. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε βρήκαμε μια φοβερή στα H&M.

Η συγκεκριμένη είναι μάξι με ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι και βγαίνει σε 3 χρώματα, μαύρο, άσπρο και ανοιχτό πορτοκαλί, εξίσου εντυπωσιακά και τα τρία. Μπορείς να την φορέσεις τέλεια με ένα ζευγάρι σνίκερς ή σανδάλια για να πας το πρωί για τον καφέ σου, όσο όμως και με ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνα για να πας να πιεις το βραδάκι το ποτό σου (όπως για παράδειγμα αυτά εδώ που έχουν κάνει πάταγο).

Είναι πολύ άνετη και δροσερή και λόγω της γραμμής που έχει, κολακεύει άψογα τις καμπύλες. Μάλιστα, βρίσκεται και σε πολύ οικονομική τιμή καθώς κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ για αυτό τρέξε να την αγοράσεις γιατί δεν έχουν μείνει πολλά διαθέσιμα κομμάτια!

Μάξι φούστα από τα H&M

  • Φούστα μέχρι τον αστράγαλο από απαλό ύφασμα.
  • Κανονική μέση με ντυμένο λάστιχο.
  • Ψηλό σκίσιμο στη μία πλευρά.
  • Σύνθεση:Βισκόζη 95%, Ελαστάνη 5%
  • Αριθ. προϊόντος: 1017827007

Μάξι φούστα από τα H&M

Υπέροχη όμως είναι κι αυτή η φούστα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων H&M, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη μαύρη μίντι φούστα με σκίσιμο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Μετά το υπέροχο μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη που σου προτείναμε (δες το εδώ), ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και ένα ρούχο που θα σε βγάλει από την comfort zone σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Εφαρμοστή φούστα μέχρι το γόνατο από χοντρό ζέρσεϊ. Ψηλή μέση με ντυμένο λάστιχο, λεπτά κορδόνια που μπορούν να δεθούν πολλές φορές γύρω από τη μέση, και ψηλό σκίσιμο μπροστά.

Τιμή: 14,99€

H&M φούστα

TAGS