Το φοράς με πολλούς τρόπους και κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ - Χαμός στα Stradivarius με αυτό το πορτοκαλί μαγιό

Έχει κάνει πάταγο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το φοράς με πολλούς τρόπους και κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ - Χαμός στα Stradivarius με αυτό το πορτοκαλί μαγιό

Το καλοκαίρι έχει επιτέλους έρθει και το πρώτο πράγμα που θέλουμε εμείς οι γυναίκες είναι να μεγαλώνουμε την συλλογή μας με μαγιό, μιας και ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Εμείς λοιπόν με μια ματιά που ρίξαμε, βρήκαμε στα Stradivarius ένα απίθανο μπικίνι αλλά και ένα φοβερό φόρεμα, άκρως καλοκαιρινό.

Το συγκεκριμένο βγαίνει σε 2 χρώματα, άσπρο και πορτοκαλί και είναι και τα δύο εξίσου εντυπωσιακά και μοδάτα, μιας και το σχέδιο τους είναι ότι πιο τελευταίο που υπάρχει στη μόδα.

Είναι συγκεκριμένα μπικίνι πολλαπλών θέσεων και μπορείς να το φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να φαίνεται κάθε φορά σαν διαφορετικό μαγιό.

Μάλιστα, βρίσκεται και σε απίστευτη τιμή, καθώς μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 12,99 ευρώ για αυτό τρέξε να το αγοράσεις γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ!

Τοπ μπικίνι πολλαπλών θέσεων από τα Stradivarius

Χαμός στα Stradivarius με αυτό το πορτοκαλί μαγιό

Από την καλοκαιρινή τους συλλογή βρήκαμε και αυτό το εντυπωσιακό σετ

Οι ζέστες έχουν ήδη πιάσει για αυτό και πρέπει να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με νέα και δροσερά ρούχα, για αυτό και οι περισσότερες αλυσίδες ρούχων ήδη έχουν κυκλοφορήσει την νέα τους συλλογή. Με μια ματιά λοιπόν που ρίξαμε, βρήκαμε στα Stradivarius ένα απίθανο σετ, που είναι ιδανικό για νησί.

Το συγκεκριμένο λοιπόν αποτελείται από ένα τοπάκι και μια ζιπ κιλότ και βγαίνει σε μπλε χρώμα, το πιο εντυπωσιακό για το καλοκαίρι. Είναι ένα σετ που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και παντού, μιας και μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια τόσο με ένα ζευγάρι σνίκερς, όσο όμως κι με ένα ζευγάρι πέδιλα (όπως για παράδειγμα αυτά που έχουν προκαλέσει πανικό).

Το τοπ κοστίζει 15,99 ευρώ και το παντελόνι 22,99 και είναι αναντίρρητα ένα σετ που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ντουλάπα σου, ωστόσο τρέξε να το αγοράσεις γιατί δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό ακόμα.

 μπλε σετ από τα Stradivarius