Για να είσαι στυλάτη και στην θάλασσα: Μοιάζει με φούστα αλλά είναι παρεό και θα το βρεις στα Zara με 25,95 ευρώ

Και θα είσαι έτοιμη για φωτογράφιση!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για να είσαι στυλάτη και στην θάλασσα: Μοιάζει με φούστα αλλά είναι παρεό και θα το βρεις στα Zara με 25,95 ευρώ

Ένα κι ένα είναι τα κομμάτια που περιλαμβάνει η νέα καλοκαιρινή συλλογή των Zara και εμείς με μια ματιά που ρίξαμε βρήκαμε ένα συγκλονιστικό παρεό, το οποίο μοιάζει με φούστα και μαζί με ένα εντυπωσιακό μαγιό μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο outfit για την παραλία (μια καλή πρόταση αυτό εδώ που είναι ανάποδο μαγιό).

Το συγκεκριμένο παρεό φτάνει σχεδόν μέχρι το γόνατο και είναι εμπριμέ, στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του κόκκινου. Είναι δροσερό και άνετο και δεν είναι καθόλου διαφανές για αυτό και μπορείς να το φορέσεις καθ'όλη την διάρκεια που θα βρίσκεται στην παραλία και σε περίπτωση που θες να πεταχτείς να πάρεις τον καφέ σου.

Μάλιστα, βρίσκεται και σε πολύ οικονομική τιμή, καθώς μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,95 ευρώ!

Εμπριμέ παρεό από τα Zara

  • ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΥΣΤΑ-ΠΑΡΕΟ
  • Εμπριμέ φούστα τύπου παρεό. Κλείσιμο μπροστά με κόμπο.
  • ΜΠΛΕ | 0653/048
  • 25,95 EUR

zara παρεό

Φόρα το με αυτήν την τσάντα θαλάσσης και είσαι έτοιμη για παραλία

Το καλοκαίρι έφτασε και ήδη πολύς κόσμος έχει ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα! Για εσάς λοιπόν που θέλετε να είστε εντυπωσιακές και στην παραλία, σας βρήκα μια τέλεια τσάντα από τα Zara για να συνδυάσεις με το μαγιό σου, η οποία θα γίνει και η αγαπημένη σου.

Αγαπημένη σου ωστόσο θα γίνει γιατί πάνω αν θέλεις μπορεί να γράφει το όνομα σου! Συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις με 2 ευρώ έξτρα να το γράφει με ότι χρώμα θέλεις...

Πρόκειται για την τσάντα σε σχέδιο shopper από γιούτα με πλεκτό σχέδιο. Έχει εξωτερική τσέπη στο μπροστινό τμήμα και εσωτερική τσέπη και λουριά ώμου. Λόγω του υλικού, το μέγεθος μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από την εικόνα.

Βέβαια, ταιριάζει τέλει και με αυτή την φούστα, που μπορεί να μοιάζει με φούστα ωστόσο... είναι σορτσάκι!

  • ΜΑΥΡΟ | 6223/910
  • 25,95 EUR

Νέα συλλογή Zara τσάντα από γιούτα