Έχει κάνει πάταγο η τσάντα πλάτης από τα Stradivarius - Κοστίζει μόνο 12,59 €

Προλαβαίνεις να την κάνεις δική σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει πάταγο η τσάντα πλάτης από τα Stradivarius - Κοστίζει μόνο 12,59 €

Αδιαμφισβήτητα η τσάντα θεωρείται το πρώτο αξεσουάρ το οποίο δεν πρέπει να λείπει από καμία καθώς πάντοτε είναι χρήσιμη ανεξάρτητα το μέγεθός της. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση μέσα από το online store των Stradivarius.

Συγκεκριμένα, οι παρακάτω τσάντες πλάτης με φερμουάρ που θα δείτε παρακάτω είναι σε έκπτωση καθώς κοστίζουν μόνο 12,59 €. Μπορείτε να τις βρείτε σε δυο χρώματα καθώς έχει σε πράσινο και λευκό. Βέβαια, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τις συνδυάσετε (Δείτε εδώ).

Οι τσάντες πλάτης από τα Stradivarius που ξεπουλάνε στο λεπτό

  • Πράσινο
  • 12,59 €
  • ΑΝΑΦ. 0478/201-V2022

Stradivarius - Πράσινη τσάντα

Πράσινη τσάντα από τα Stradivarius

  • Λευκό
  • 12,59 €
  • ΑΝΑΦ. 0478/201-V2022

Λευκή τσάντα από τα Stradivarius

Stradivarius - Τσάντα

Έχουν μείνει λίγα κομμάτια - Ξεπουλάει το μαύρο, ασύμμετρο τοπάκι από τα Stradivarius

Ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά και τώρα είμαστε πραγματικά μια ανάσα μακριά από το καλοκαίρι. Σίγουρα όλες μας έχουμε κατεβάσει σιγά σιγά τα καλοκαιρινά από τις ντουλάπες, αλλά όσο να ναι μια ανανέωση πάντα χρειάζεται και αλλάζει τη διάθεση μας.

Αν δεν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου κλασσικά και βασικά κομμάτια ξεκίνα από αυτά, όπως για παράδειγμα με το μαύρο, ασύμμετρο μαύρο τοπάκι από τα Stradivarius, το οποίο δεν έχει ούτε ραφές. Είναι άκρως καλοκαιρινό, και πηγαίνει με ό,τι βάλεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ, αν αποφασίσεις να πας σερί για ποτό.

Και επειδή το χρώμα είναι ό,τι πιο classic μπορούσαμε να σου δείξουμε, η κατάλληλη και πιο safe επιλογή για να τα βάλεις μαζί είναι το λευκό, crop τζιν με πολλά κουμπιά. Γενικά ο συνδυασμός άσπρο με μαύρο είναι διαχρονικός και αγαπημένος, ακόμα και φέτος που τα έντονα χρώματα είναι πολύ στη μόδα.

Ξεπουλάει το μαύρο ασύμμετρο τοπ από τα Stradivarius

Μαύρο τοπ από Stradivarius