Ακόμη να ανανεώσεις την συλλογή σου με τα τακούνια; 4 τέλεια πέδιλα από το Kalogirou

Κλέψε όλα τα βλέμματα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Ακόμη να ανανεώσεις την συλλογή σου με τα τακούνια; 4 τέλεια πέδιλα από το Kalogirou

Μιας και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά... μάντεψε! Σου βρήκα τα πιο στιλάτα πέδιλα από Kalogirou. Με έχεις καταλάβει... μου αρέσουν τα ιδιαίτερα κομμάτια, γι' αυτό έχω να σου προτείνω πολύ ξεχωριστά τακούνια, που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όχι μόνο των γυναικών, αλλά και των αντρών.

Αυτά είναι λοιπόν 4 πέδιλα από Kalogirou

Φέτος, όπως σίγουρα έχεις καταλάβει, κυριαρχεί το χρώμα. Το μωβ είναι ένα από αυτά και για το λόγο αυτό έχω να σου προτείνω αυτό το πανέμορφο πέδιλο. Έχει αρκετά ψηλό τακούνι, όμως είναι απίστευτα άνετο και είναι από την εταιρία Kalogirou.

KALOGIROU

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δες επίσης δύο midi φορέματα που θα λατρέψεις από το Clodist και θα ταίριαζαν γάντι με αυτά τα πέδιλα (δες τα εδώ)

Μία πρόταση με πιο χαμηλό τακούνι είναι το mule από Karl Lagerlfeld που βλέπεις παρακάτω. Βρίσκεται στο πολύ ιδιαίτερο και ταυτόχρονα υπέρκομψο διάφανο χρώμα, αλλά βγαίνει και σε μαύρο. Ταιριάζει με τα πάντα και σίγουρα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δε θα ξέρεις τι να φορέσεις.

 KARL LAGERFELD

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ

Και ας περάσουμε σε κάτι πιο κλασσικό. Το πέδιλο το οποίο βλέπεις παρακάτω είναι από την εταιρία Sam Edelman και έχει μαύρα λουριά. Μην το βλέπεις έτσι ψηλό... επειδή έχει χοντρό τακούνι, είναι πολύ άνετο, όπως και το μωβ που σου έδειξα παραπάνω.

SAM EDELMAN

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τελευταίο είναι το αγαπημένο μου, από την εταιρία Michael Kors. To σχέδιο της σαγιονάρας στα mules αποτελεί πολύ μεγάλη τάση από πέρυσι. Το συγκεκριμένο mule είναι πάρα πολύ ιδιαίτερo, καθώς συνδυάζει ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα, το lime, με το μαύρο.

MICHAEL KORS

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δες επίσης τζιν σορτσάκια από το Zara που θα μπορούσες να βάλεις με αυτά τα mules (δες τα εδώ).