3 lime και φιστικί παντελόνια από το Zara και το Bershka - Όπως της Ελένης Φουρέιρα

Οικονομικά, άνετα και κομψά

Julie Saropoulos
Fashion Editor
 3 lime και φιστικί παντελόνια από το Zara και το Bershka  - Όπως της Ελένης Φουρέιρα

Ακόμη μία φορά μας εντυπωσίασε η Ελένη Φουρέιρα με την εμφάνιση της. Την Κυριακή 19/06/2022 ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την συνάντησε στο γήπεδο του Taw Kwon Do, για τις πρόβες του MAD VMA 2022. Μπορεί να είναι casual και άνετα ντυμένη, αλλά ακόμη και όταν δεν πρόκειται για κάποια επίσημη εμφάνιση, το στιλ της είναι αξιολάτρευτο.

Πάμε να δούμε τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα

Φόρεσε ένα ανοιχτό πράσινο - φιστικί φαρδύ παντελόνι συνδυασμένο με ένα απλό λευκό μπουστάκι, μοντέρνα γυαλιά και λευκά sneakers.

Ελένη Φουρέιρα

Δες εδώ κάποια ιδιαίτερα γυαλιά που έχω να σου προτείνω για να είσαι στιλάτη σαν την Ελένη Φουρέιρα.

Πως να αντιγράψεις το στιλ της Ελένης Φουρέιρα

Εννοείται σου έχω βρει τα πιο ωραία παντελόνια σε φαρδιές γραμμές, σε χρώματα lime και φιστικί, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές.

Πρώτα πρώτα έχω να σου προτείνω αυτό το ανοιχτό lime cargo παντελόνι από το Zara, με πλαϊνές τσέπες, τσέπες patch στο πίσω μέρος και στο μπατζάκι και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ. Βρίσκεται στα 35,95 € (κωδικός: 6929/014)

lime trousers zara

Δες εδώ ακόμη 4 αντίστοιχα παντελόνια σε πορτοκαλί και ροζ σαν της Ελένης Φουρέιρα.

Στη συνέχεια έχουμε ένα τέλειο σατινέ παντελόνι wide leg σε έντονο lime χρώμα από το Bershka. Κοστίζει μόνο 25,99 € (κωδικός: 0130/665/513)

lime trousers bershka

Τέλος, έχω να σου προτείνω αυτό το φιστικί παντελόνι tailoring με φαρδιά μπατζάκια, επίσης από το Bershka το οποίο βρίσκεται στα 25,99 €. Ότι πρέπει για να αντιγράψεις πιστά το look της Ελένης Φουρέιρα. (κωδικός: 0164/168/313)

lime trousers Bershka

Δες εδώ ακόμη ένα look της Ελένης Φουρέιρα και πως να το αντιγράψει από το Mango.