The little black dress - 5 μαύρα mini φορέματα από 15,99 ευρώ

Από το Zara, το Bershka και το Mango

Julie Saropoulos
Fashion Editor
The little black dress - 5 μαύρα mini φορέματα από 15,99 ευρώ

Το μαύρο mini φόρεμα, είναι ένα basic και απαραίτητο κομμάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Καιρός είναι όμως να ανανεώσουμε τα little black dresses μας, με καινούρια, πιο μοντέρνα και πολύ οικονομικά. Μία γρήγορη αναζήτηση αρκεί προκειμένου να βρεις ακριβώς αυτό που επιθυμείς, καθώς υπάρχουν δεκάδες επιλογές στα online stores.

Εγώ όμως θα σου δείξω αυτά που ξεχώρισα από τα καταστήματα Zara, Bershka και Mango.

Αυτά είναι τα 5 mini μαύρα φορέματα που δεν πρέπει να χάσεις

Ξεκινάμε με ένα από τα αγαπημένα μου, το οποίο είναι αυτό που θα δεις παρακάτω από την εταιρία Mango, με κρόσσια και ένα μακρύ μανίκι. Πολύ εντυπωσιακό και με μόλις 25,99 €.

Mango μαύρο φόρεμα

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Στην συνέχεια έχω να σου προτείνω αυτό το Zara mini φόρεμα, με ντεκολτέ V και φιόγκο στο λαιμό. Εγώ θα το φορούσα ακόμη και το πρωί. (κωδικός: 7385/356)

Zara μαύρο φόρεμα

Δες εδώ τακούνια από το Zara σε 4 hot χρώματα και τιμές σοκ με τα οποία μπορείς να το συνδυάσεις.

Υπέροχο είναι και αυτό που θα δεις παρακάτω από το Bershka, σε παρόμοιο σχέδιο με αυτό που σου έδειξα προηγουμένως από το Zara, καθώς δένει και αυτό στο λαιμό. Κοστίζει μόνο 15,99 €. (κωδικός: 0838/596/800)

Bershka μαύρο φόρεμα

Πάλι από το Bershka είναι το παρακάτω, με μακρύ μανίκι, για μία πιο κρύα νύχτα του καλοκαιριού. Έχει υπέροχα ανοίγματα σε όλο το μήκος του φορέματος και ανέρχεται στην προνομιακή τιμή των 17,99 €. (κωδικός: 0847/810/800)

Bershka μαύρο φόρεμα

Για το τέλος, σου άφησα ένα πολύ απλό σατινέ Zara φόρεμα, το οποίο είναι με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Βρίσκεται στα 25,95 €. (κωδικός: 3067/335)

Zara μαύρο φόρεμα

Δες εδώ chunky sandals με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις άψογα το φόρεμα σου.