5 πράσινα φορέματα από το Zara σε τιμές σοκ - Για όλα τα γούστα

Mini και midi για τις καλοκαιρινές σου βόλτες

Julie Saropoulos
Fashion Editor
5 πράσινα φορέματα από το Zara σε τιμές σοκ - Για όλα τα γούστα

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το πράσινο είναι ένα από τα χρώματα του καλοκαιριού. Με τους σωστούς συνδυασμούς, έτσι όπως σου έχω μάθει, θα καταφέρεις ένα τέλειο, πολύ στιλάτο look. Τα mini και midi φορέματα, είναι τα απαραίτητα items για να πετύχεις ένα άκρως καλοκαιρινό look και να εντυπωσιάσεις τους πάντες.

Δεν θα σε αφήσω έτσι.. σου έχω βρει τα πιο hot και cute φορέματα σε πράσινους τόνους, για όλα τα γούστα.

5 πράσινα φορέματα από το Zara για να περάσεις το φετινό καλοκαίρι

Πρώτα θα σου δείξω το αγαπημένο μου, το οποίο είναι αυτό που θα δεις παρακάτω. Είναι mini, με ίσιο ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες, ενώ στο κάτω μέρος έχει κυματιστό τελείωμα. Κοστίζει μόλις 25,95 €. (κωδικός: 1930/003)

Φόρεμα Zara πράσινο

Και περνάμε σε αυτό το υπέροχο σατινέ mini φόρεμα, στο αγαπημένο μου lime χρώμα. Έχει V ντεκολτέ, λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες και ένα ιδιαίτερο άνοιγμα στο στήθος. Βρίσκεται στα 25,95 €. (κωδικός: 7922/650)

Φόρεμα Zara πράσινο

Ένα ακόμη αγαπημένο μου είναι αυτό που θα δεις παρακάτω, το οποίο έχει σχέδια σε πράσινους, κίτρινους και ροζ τόνους. Και αυτό mini, με λεπτές τιράντες και λεπτομέρεια me έντονες πράσινες ραφές στο στήθος. Είναι διαθέσιμο και σε άλλα δύο χρώματα, το πορτοκαλί και το ασπρόμαυρο και κοστίζει μόνο 19,95 €. (κωδικός: 1131/982)

Φόρεμα Zara πράσινο

Εάν όμως δεν είσαι του χρώματος, έχω να σου προτείνω και 5 μαύρα mini φορέματα από 15,99 € (δες τα εδώ).

Στην συνέχεια έχω να σου προτείνω και ένα maxi πράσινο φόρεμα. Έχει σατινέ ύφασμα, V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Κατάλληλο για μία βραδινή σου έξοδο. Η τιμή του ανέρχεται στα 29,95 €. (κωδικός: 0219/847)

Φόρεμα Zara πράσινο

Το συγκεκριμένο θα το συνδύαζα με υπέροχες πράσινες εξώφτερνες γόβες από το Zara (δες τες εδώ).

Για το τέλος σου άφησα μία πιο girly επιλογή, καθώς πρόκειται για ένα floral mini φόρεμα, με ροζ και μπλε λεπτομέρειες. Η βάση του είναι στο χρώμα lime, έχει V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες με φιόγκους στην πλάτη, ενώ περιλαμβάνει και φόδρα. Η τιμή του είναι 25,95 €. (κωδικός : 7643/480)

Φόρεμα Zara πράσινο