Είτε είσαι 20, είτε 60, αυτά τα 4 κομμάτια του Zara από 29,95 ευρώ, τα χρειάζεσαι τη νέα σεζόν

Τα must haves του φθινοπώρου

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Hello Zara lovers! Σήμερα θα σου δείξω τα must haves του φθινοπώρου, ανεξαρτήτου ηλικίας. Είτε είσαι κοντά στα 20, είτε 60 και άνω, τα κομμάτια αυτά δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Είναι σε καταπληκτικές τιμές και θα σε βολέψουν αφού, εκτός από το γεγονός ότι θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν δε θα ξέρεις τι να φορέσεις, θα αναβαθμίσουν το στιλ σου, καθώς είναι πολύ μοντέρνα. Πάμε να τα δούμε.

4 must haves από το Zara

Φέτος δεν μπορούν να λείπουν από τη συλλογή σου τα πλεκτά items. Έχω να σου προτείνω μία πλεκτή ζακέτα, σε σκούρο μπλε χρώμα, με λευκές ρίγες. Συνδύασε την με midi, λευκή φούστα, όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Η ζακέτα κοστίζει 29,95 € (κωδικός: 5536/131), ενώ η φούστα 39,95 € (κωδικός: 8166/428).

Zara φούστα και ζακέτα
www.zara.com

Οι μπαλαρίνες είναι το παπούτσι έκπληξη, της φετινής σεζόν. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και το Zara έχει πολλές επιλογές. Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια είναι αυτό που θα δεις παρακάτω, σε λευκό χρώμα, με τρουκς και μυτερή μύτη. Η τιμή τους ανέρχεται στα 45,95 € (κωδικός: 1501/010).

Zara μπαλαρίνες
www.zara.com

Τέλος, δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σου μία τσάντα σε έντονο χρώμα, με πούλιες ή στρας. Αυτή που σου προτείνω στην παρακάτω φωτογραφία έχει πούλιες και κρόσσια, είναι μικρή και θα την φορέσεις ιδανικά με ένα total black look (δες εδώ πως θα το κάνεις σωστά, για να μην είσαι basic). Η συγκεκριμένη είναι διαθέσιμη σε 2 χρώματα, το φούξια και το μωβ και κοστίζει 29,95 € (κωδικός: 6517/010).

Τσάντα Zara
www.zara.com