Αυτά είναι τα 5 κομμάτια που θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη - Θα τα βρεις στο Zara από 15,95 ευρώ

Μπορεί να μην είσαι το πρώτο μπόι, αλλά σου βρήκαμε τον τρόπο για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: www.zara.com
Πηγή: www.zara.com

Μπορεί να μην είsαι και το πρώτο μπόι, όμως υπάρχουν τρόποι, μέσω του styling, για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου και να δείχνεις ψηλότερη. Σήμερα έχω να σου προτείνω τα τέλεια κομμάτια που θα δώσουν αυτό το εφέ. Φυσικά είναι όλα από το αγαπημένο μας, οικονομικό κατάστημα, Zara.

5 κομμάτια που θα λατρέψεις

Ξεκινώντας να σου πω, πως η μονοχρωμία βοηθάει. Παρακάτω έχω να σου προτείνω ένα αθλητικό-casual, co-ord set, το οποίο απαρτίζεται από κολάν και cut-out, μακρυμάνικο crop top. Συνδύασε το με λευκές κάλτσες και λευκά sneakers (δες εδώ τα δύο, που είναι τα πιο trendy του φετινού φθινοπώρου-χειμώνα). Το κολάν κοστίζει 17,95 € (κωδικός: 1014/812), ενώ το top 15.95 (κωδικός; 1014/814).

Στη συνέχεια, για ένα all day look, μπορείς να επιλέξεις ένα co-ord set σε σοκολατί χρώμα, το οποίο απαρτίζεται από μακριά φούστα και tank top. Η φούστα βρίσκεται στα 19,95 € (κωδικός: 0264/819), ενώ το top στα 15,95 € (κωδικός: 0264/818). Το Zara γενικά έχει πολλά μονόχρωμα σετάκια, φορέματα και ολόσωμες φόρμες (δες εδώ μερικά ακόμη που σου προτείνω)

Μονόχρωμα σετάκια
www.zara.com

Το must have ζευγάρι παπούτσια που πρέπει να έχεις για να δείχνεις ψηλότερη, είναι τα διάφανα πέδιλα. Λόγω του γεγονότος ότι δεν έχουν χρώμα, δεν "κόβουν" το πόδι και δίνουν το εφέ που θέλουμε. Αυτά που σου προτείνω στην παρακάτω φωτογραφία βρίσκονται στα 35,95 € (κωδικός: 1329/910) και ταιριάζουν με όλα.

Τέλος, για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου και να δείχνεις ψηλότερη, βοηθάνε πολύ και τα ψηλόμεσα, φαρδιά παντελόνια.

Zara πέδιλα
www.zara.com