Με σέξι μπικίνι στα 38 της η Υβόννη και τέλειο κορμί! Θα το βρεις στα Zara για τις φθινοπωρινές σου βουτιές!

Μάθε στα diet μυστικά της!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες παρουσίες είτε τη δεις με κομψά σύνολα είτε τη θαυμάσεις με μαγιό στην παραλία. Η Υβόννη Μπόσνιακ έκλεισε τα 38 αλλά βάζει κάτω πολλές 20άρες, ειδικά στην πρόσφατη εμφάνισή της στη θάλασσα μαζί με την κόρη της Ελένη Πασχαλίδου όλοι είχαν να λένε για τις γραμμές της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Με καυτό μπικίνι που λίγα άφηνε στη φαντασία, η σύζυγος του Αντωνή Ρέμου έκλεψε τα βλέμματα όχι μόνο με το καλογυμνασμένο κορμί της αλλά και με το μαγιό, που παρόμοιο θα βρεις στα Zara για να θαυμάσουν κι εσένα στις φθινοπωρινές βουτιές σου!

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: 13 χρόνια μαζί! Ρομαντική επέτειος στην Μύκονο

Κορμί 20άρας η Υβόννη

Το πρώην μοντέλο έχει ζηλευτό κορμί, που φροντίζει ακολουθώντας μια πειθαρχημένη διατροφή. «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να στερούμαστε γεύσεις, γιατί τότε ίσως γυρίσει μπούμερανγκ», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Ενώ, ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της είναι πως μέσα στην ημέρα τρώει μικρά γεύματα όσες φορές θέλει, έτσι ώστε να έχει την αίσθηση κορεσμού, αποφεύγονται τις αδικαιολόγητες λιγούρες.

υβόννη μπόσνιακ μαγιό

Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην Υβόννη Μπόσνιακ και στην Ελένη - Μαμά και κόρη έκαναν χαμό με τα παιχνίδια τους στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Υβόννη λατρεύει να μαγειρεύει για την οικογένειά της, επιλέγοντας τα πιο φρέσκα υλικά, που, σε συνδυασμό με τη φαντασία της και την ικανότητά της, δημιουργούνται υπέροχα και υγιεινά πιάτα, που η οικογένειά της... τιμά και με το παραπάνω. Η κόρη της Ελένη αλλά και ο Αντώνης της πολλές φορές έχουν εκθειάσει τις δημιουργίες της, ενώ οι φίλοι και οι κουμπάροι τους δεν βλέπουν την ώρα να... στρώσει τραπέζι! Μάλιστα το κέικ της... δεν παίζεται!

Το μαύρο μπικίνι θα το βρεις στα Zara

Μπορεί να μπήκε ο Σεπτέμβρης αλλά το καλοακιράκι καλά κρατεί, οπότε άδραξε την ευκαιρία για ένα ακόμα μπανάκι. Στο Zara θα βρεις το μπικίνι της Υβόννης, που θα το αναδείξεις κι εσύ όπως του αξίζει. Μικροσκοπικό, με κορδοάκια, είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις άλλη μία... δολοφονική εμφάνιση στην παραλία ή την πισίνα. να θυμάσαι ότι και το επόμενο καλοκαίρι θα είναι πρώτη τάση στις βουτιές σου!

Θα το βρεις εδώ

τοπ μπικίνι zara

Θα το βρεις εδώ

σλιπ μπικίνι zara

Diet μυστικά της Υβόννης

  • Τρώει μικρά γεύματα μέσα στη μέρα - όχι μόνο πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό
  • Προσέχει το "βρώμικο" και προσθέτει υγιεινές επιλογές στο πιάτο της
  • Μετά τις 4 το απόγευμα δεν τρώει πατάτες και υδατάνθρακες
  • Με μέτρο τα γλυκά και η ζάχαρη γενικότερα
  • Λέει όχι στα αναψυκτικά και προτιμά φρέσκους χυμούς
  • Πίνει πολύ νερό πριν από το φαγητό

υβόννη μπόσνιακ μπικίνι