Αντίγραψε το look της Caroline Daur με οικονομικά κομμάτια από το Zara

Το πιο βολικό σύνολο για όλο το φθινόπωρο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Αντίγραψε το look της Caroline Daur με οικονομικά κομμάτια από το Zara

Μετά το καλοκαιράκι έρχεται ο... μέγας στυλιστικός προβληματισμός, αφού η αλήθεια είναι πως κάθε εποχική μετάβαση δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Έτσι ψάχνουμε διαρκώς ιδέες για να δημιουργήσουμε τα πρώτα μοδάτα looks της σεζόν. Οι influencers ανά τον κόσμο ευτυχώς κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις στους δρόμους της πόλης και μας δείχνουν τον τρόπο. Έτσι και η Caroline Daur φόρεσε ένα βολικό και άνετο look που θέλουμε να κοπιάρουμε, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Μάλιστα, στο Zara θα βρεις οικονομικά κομμάτια για να αντιγράψεις το σύνολο χωρίς να ξοδευτείς.

Το πιο βολικό outfit του φθινοπώρου

Τη νέα σεζόν δεν χρειάζεσαι και πολλά για να ενταχτείς στυλιστικά στις ανάγκες της εποχής. Οι περισσότερες ποντάρουμε σε βολικά και άνετα ρούχα, που θα φοράμε από το πρωί ως το βράδυ χωρίς δυσολία, ενώ θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το κάθε κομμάτι χωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Έτσι δώσε βάση στο look της Caroline Daur, που θα δημιουργήσεις με οικονομικά κομμάτια από το Zara, βάζοντας τη δική σου προσωπική πινελιά μέσα από αξεσουάρ. Τα βασικά εδώ είναι ένα τζιν σορτσάκι και ένα γαλάζιο πουκάμισο (τσέκαρε άλλο ένα πουκάμισο που ταιριάζει το ίδιο καλά), που θα συνδυάσεις με μια μπεζ τσάντα με τσέπες, δημιουργώντας ένα look για τις sporty εμφανίσεις σου.

Δες όλες τις τάσεις της νέας σεζόν για να είσαι έτοιμη!

Βάλε τη δική σου πινελιά στο look

Καλή η στυλιστική αντιγραφή ενός outfit, αλλά ο κανόνας της μόδας θέλει πάντα η καθεμία από εμάς να βάζει τη δική της πινελιά στο look, για να αποκτήσει το σύνολο προσωπικότητα και να μην είναι ξένο πάνω μας. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν εδώ με το συγκεκριμένο σετ;

  • Πρόσθεσε χρυσαφί κοσμήματα σε layering με τον σωστό τρόπο, που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου.
  • Βάλε τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια ή ψηλοτάκουνες πλατφόρμες όσο ο καιρός ακόμα το επιτρέπει.
  • Φόρεσε ένα μαντίλι δεμένο στον λαιμό, για μια πιο θηλυκή αύρα στην εμφάνιση.
  • Ένα μεγάλο ρολόι στο χέρι σου θα κάνει δήλωση μόδας.
  • Χρυσαφί κρίκοι είναι το ιδανικό κόσμημα για το εν λόγω look.

Απόκτησε τα κομμάτια από το Zara

To πουκάμισο κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ

πουκάμισο zara

Θα το βρεις εδώ

Το σορτσάκι κοστίζει 22,95 ευρώ

zara σορτσάκι

Θα το βρεις εδώ

Η τσάντα κοστίζει 25,95 ευρώ

τσάντα zara

Θα την βρεις εδώ