10 tops από το Zara με €12,99 για να αναβαθμίσεις το τζιν σου

Είναι τα πιο hot κομμάτια των εκπτώσεων

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Δεν λέει να χειμωνιάσει και οι εκπτώσεις άρχισαν! Υπέροχο νέο για να μπορέσεις να αποκτήσεις κομμάτια στα οποία θα επενδύσεις, αναβαθμίζοντας τα looks σου. Εγώ σου προτείνω 10 tops που ανακάλυψα στο Zara με μόλις €12,99, τα οποία είναι τα πιο cool κομμάτια της σεζόν για να φορέσεις με το τζιν παντελόνι σου (δες τα 6 από το Zara με €15,99) και να κάνεις τις πιο μοδάτες casual εμφανίσεις. Φυσικά, με το σωστό styling, θα τα βάλεις και με πολλά ακόμα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου, δημιουργώντας άπειρους συνδυασμούς.

Αναβάθμισε το τζιν σου με ένα top

Όσα μπλουζάκια και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά. Ο λόγος; Είναι το κομμάτι πασπαρτού που αλλάζει άρδην μια εμφάνιση και την κάνει να φαίνεται διαφορετική από την... προηγούμενη. Οπότε κάνε λίγο χώρο παραπάνω στα συρτάρια σου για να τα βάλεις μέσα και να τα χαρείς μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Να θυμάσαι πως καθένα από αυτά θα χαρίσει στο τζιν παντελόνι σου... αυτόματο update, δημιουργώντας ένα "έξυπνο" και συνάμα μοδάτο σύνολο, που θα το ευχαριστηθείς από το πρωί ως το βράδυ και σε κάθε περίσταση. Πρόσεξε τα πλεκτά κομμάτια (δες πώς θα φορέσεις το πουλόβερ σου με 6 τρόπους), να τους φερθείς με περισσότερη... αγάπη, αφού είναι ευαίσθητα και θέλουν τον δικό τους τρόπο φροντίδας.

Πόνταρε σε συνδυασμούς που θα κάνουν fashion statement, ολοκληρώνοντας τα outfits με τα κατάλληλα αξεσουάρ αλλά και με τα σωστά σκουλαρίκια. Δώσε βάση στα χρώματα και μην ξεχνάς ότι ένα απλό τζιν παντελόνι μπορεί να γίνει το... μαγικό fashion item εάν συνδυαστεί σωστά!

Top 10 tops με €12,99 από το Zara

#vest

μπεζ τοπ

Θα το βρεις εδώ

#strapless

τζιν τοπ

Θα το βρεις εδώ

#net

μεταλλιζέ τοπ

Θα το βρεις εδώ

#denim

τζιν γιλέκο

Θα το βρεις εδώ

#crop shirt

crop shirt

Θα το βρεις εδώ

#metallic

χρυσαφί τοπ

Θα το βρεις εδώ

#knit

πλεκτό τοπ

Θα το βρεις εδώ

#tie-dye

πουκάμισο

Θα το βρεις εδώ

#hatler

hatler black top

Θα το βρεις εδώ

#ruffles

τοπ βολάν

Θα το βρεις εδώ