Τα αγαπημένα φούτερ & πουλόβερ της πριγκίπισας Νταϊάνα φέτος είναι must-have

Με αφορμή την 6η σεζόν του "The Crown" είναι τα essentials του χειμώνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

To στυλ της αξεπέραστο και τα κομμάτια της συλλογής της σε ρούχα και αξεσουάρ, μοναδικά! Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ξεχώριζε κάθε φορά για τις σούπερ stylish εμφανίσεις της όπου κι αν έδινε το "παρών", ενώ πολλά από τα ρούχα της έμειναν στην ιστορία για τον τρόπο που τα ανέδειξε και για την upper αισθητική τους.

Με έμφυτη κομψότητα και λάτρης της μόδας, η ίδια είχε δημιουργήσει μια εξαιρετική συλλογή με casual και glam κομμάτια, που ακόμα και σήμερα παραμένουν must. Mε αφορμή, λοιπόν, και την 6η σεζόν του "The Crown" που ξεκινά σήμερα στο Netflix, θέλουμε να εστιάσουμε στις επιλογές της, επιλέγοντας τα αγαπημένα της φούτερ και πουλόβερ (δες πώς θα το φορέσεις με 6 τρόπους), που φέτος είναι must-have στο street style, με τα κορίτσια να τα φοράνε στα looks τους. Δες τα κομμάτια και απόκτησέ τα κι εσύ!

Πώς η πρωταγωνίστρια του "The Crown" τίμησε... στυλιστικά την Diana

10 must-have φούτερ & πουλόβερ της Νταϊάνα

Καθένα ανεδειξε με τον τρόπο του το sporty style της πριγκίπισσας. Εσύ δοκίμασε τις προτάσεις μου, για να σου... θυμίζεις λίγο Νταϊάνα!

μοβ φούτερ

Moβ φούτερ, €13,59, temu.gr

μπλε φούτερ

Mπλε φούτερ, €22,99, French Navy

κόκκινο πουλόβερ

Κόκκινο πουλόβερ, €107,10, Desigual

ριγέ πουλόβερ

Ριγέ, €38, yoox.com

φούτερ μίκυ

Mε στάμπα Mickey, €21,99, cropp.com

άσπρο φούτερ

Με γράμματα, από €35, skroutz.gr

πολύχρωμο πουλόβερ

Πολύχρωμο, €80,96, Desigual

πολύτχρωμο ριγέ

Mε ρίγες, €49,41, United Colors of Benetton

πουλόβερ με v

Με V, €52,50, Pepe Jeans

ροζ πουλόβερ

Ροζ με γιακά, €19,99, Η&Μ

Οι μοναδικές εμφανίσεις της Lady D στο "The Crown"

Στις 5 μέχρι τώρα σεζόν απολαύσαμε την Νταϊάνα σε μοδάτες εμφανίσεις μέσα από τις διάφορες πρωταγωνίστριες του "The Crown" στο Netflix, ενώ την 6η και τελευταία σεζόν αναμένουμε να δούμε μερικά από τα iconic φορέματά της αλλά και τα σύνολα που την καθιέρωσαν.

Το 1996, μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο, η Νταϊάνα άλλαξε άρδην το στυλ της, προτιμώντας μοντέρνα κομμάτια, μακριά από τον βασιλικό ενδυματολογικό κώδικα. Το sporty look είναι το αγαπημένο της, όπως και τα σικάτα κοστούμια, διανθίζοντας τα looks της με αξεσουάρ όπως μαντίλια, κομψά γυαλιά ηλίου και πολυτελείς τσάντες (τσέκαρε τις καλύτερες της σεζόν με €50).

Η σχεδιάστρια κοστουμιών, Sidonie Roberts, έντυσε την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον τελευταίο κύκλο, καταγράφοντας με απόλυτη επιτυχία το εμβληματικό στυλ της Νταϊάνα που εξακολουθεί να εμπνεύει ακόμα και σήμερα τον κόσμο της μόδας.