Οδηγός αγοράς: Οι 10 καλύτερες faux γούνες για να σε κρατήσουν ζεστή τον χειμώνα

Σίγουρα υπάρχει μία που ταιριάζει στο στυλ σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ο χειμώνας λατρεύει τη faux γούνα - οι φετινές πασαρέλες και το street style επίσης εδώ και χρόνια, αφού ένα κλασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας εμφανίζεται κάθε χρόνο πρώτο στη λίστα με τα χειμωνιάτικα πανωφόρια με μικρές -ή και μεγαλύτερες- μοντέρνες προσθήκες στην εμφάνισή του.

Σαν μια "αφράτη" και "χουχουλιάρικη" ζεστή αγκαλιά μάς δίνει την ευκαιρία να το λατρέψουμε, αφού με μια ψεύτικη γούνα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το κρύο είτε πρόκειται για τις πρωινές βόλτες μας είτε για τις βραδινές εξόδους μας, κοινώς πάει με όλα τα σύνολα. Οπότε καταλαβαίνεις πως η faux γούνα είναι απαραίτητη την εορταστική περίοδο και όχι μόνο.

Είτε βγεις το βράδυ στο ρεβεγιόν είτε πας για shopping με τις κολλητές σου είτε οργανώσεις μια χειμερινή απόδραση στο βουνό, η γούνα είναι must-have στους ώμους σου. Ό,τι κι αν προτιμάς, oversized, bold, μακρύ, με ζώνη ή με κουκούλα, σίγουρα υπάρχει κάτι που ταιριάζει στο στυλ σου.

Δείτε επίσης: Αυτό τον χειμώνα επένδυσε σε ένα μαύρο πανωφόρι – 20 must-have κάτω από 50 ευρώ

Style note: Φέτος κάνε focus κυρίως στα μάξι οversized κομμάτια, όπως αυτό που φόρεσε η Hailey Bieber, στις crop loose faux γούνες που θα προσθέσουν μια chic πινελιά στα casualwear σου αλλά και στις γούνες με sporty attitude, που συνδυάζουν metallic λεπτομέρειες ή animal print στοιχεία. Να θυμάσαι ότι όσο πιο ογκώδεις τόσο το καλύτερο, ενώ μην αγνοήσεις τα φωτεινά χρώματα που θα σπάσουν τη μονοτονία του μαύρου και θα βάλουν χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου, οπότε δώσε βάση στις 10 προτάσεις που ακολουθούν.

10 faux γούνες που πρέπει να βάλεις στη shopping list σου

εμπριμέ γούνα

Φούξια, €395, Pinko

λευκή γούνα

Λευκή, €59,99, Tally Weijl

μαύρη γούνα

Μαύρη, €109, Zara

μπεζ γούνα

Με ζώνη, €160, Tommy Hilfiger

καφέ γούνα

Με δερμάτινες λεπτομέρειες, €1.200, Guess

φούξια γούνα

Μάξι, €304,50, Stand Studio

πράσινη γούνα

Neon jacket, €419, MSGM

ροζ γούνα

Oversized jacket, €854, Philipp Plein

κόκκινη γούνα

Κόκκινη, €106, Kengstar

λεοπάρ γούνα

Λεοπάρ, €162, Topshop