Δεν ξέρεις ακόμα τι θα φορέσεις την Πρωτοχρονιά; Αυτά είναι τα 3 συγκλονιστικά φορέματα που θα σε... σώσουν!

Για να λάμψεις στο ρεβεγιόν της Παραμονής

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Τρεις μέρες έμειναν μέχρι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η ομάδα μόδας του youweekly.gr σού βρήκε 3 εντυπωσιακά φορέματα για να διαλέξεις τι θα φορέσεις στην περίπτωση που ακόμα δεν έχεις καταλήξει στο party look του ρεβεγιόν.

Η Ioanna Desylla επέλεξε τρία συγκλονιστικά glam κομμάτια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ένα με φτερά Τania Christoforatou, ένα bodycon silver metallic Vie Revee και ένα μάξι με θηλυκό σκίσιμο Paris Valtadoros, που θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα για τη μεγάλη βραδιά. Μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί είναι απαραίτητη για να κάνεις τη σωστή επιλογή της τάσης που ταιριάζει στο δικό σου στυλ.


3 φορέματα για να βάλεις την Πρωτοχρονιά

1. #Τάση "φτερά"

Η τάση με τα φτερά ή αλλιώς το feather trend φέτος πρωταγωνιστεί στη μόδα και στο street style, κερδίζοντας τις εντυπώσεις μέσα από πινελιές που χαρίζουν στα σύνολά μας μια πιο ιδιαίτερη-μπουντουάρ αίσθηση - και θα σε κάνουν να... πετάξεις από τη χαρά σου!

Η Ioanna Desylla επέλεξε ένα μίνι μαύρο φόρεμα και top με κόκκινα φτερά Τania Christoforatou,

κόκκινα φτερά

Θα το βρεις εδώ

που συνδύασε ιδανικά με ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες Carrano Oficial από τον Ηaralas

κόκκινες γόβες

Θα τις βρεις εδώ

και τσαντάκι με φτερά στον ίδιο τόνο Τassos Μitropoulos.

Θα το βρεις εδώ

2. #Τάση "silver metallic"

ασημί φόρεμα

H τάση που αποπνέει λάμψη και δυναμισμό κυριαρχεί και τη φετινή σεζόν, οπότε ένα σπινθιροβόλο ασημί φόρεμα θα σε βοηθήσει να κάνεις δήλωση μόδας με την εμφάνισή σου όπου κι αν δώσεις το 'παρών". Η Ioanna Desylla φοράει μίνι bodycon dress Vie Revee


Θα το βρεις εδώ

που απογείωσε με γόβες Αdam's Shoes

ασημί γόβες

Θα τις βρεις εδώ

και μαύρη mini bag Tassos Mitropoulos

Θα την βρεις εδώ

3. #Τάση "cut-outs"

μπλε φόρεμα

Eίναι ένα από τα πιο θηλυκά trend της εποχής, που αναδεικνύει την κομψότητα μιας γυναίκας, ειδικά σε ένα κομμάτι που τονίζει τις γραμμές της, όπως αυτό το μάξι μεταλλιζέ που φόρεσε η Ioanna Desylla με μεγάλο σκίσιμο στον μηρό και "κοψίματα" στο ντεκολτέ Paris Valtadoros

μπλε φόρεμα με σκισίματα

Θα το βρεις εδώ

που ταίριαξε με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα

μαύρα πέδιλα

Παρόμοια θα βρεις εδώ

3 στυλιστικές συμβουλές για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Περιμένεις πώς και πώς το ρεβεγιόν για να παρτάρεις με τους φίλους σου και να περάσεις καλά. Για να μην χαλάσει, λοιπόν, η βραδιά σου και φταίει το look σου, δώσε βάση σε τρεις βασικές συμβουλές, που θα σε κάνουν να είσαι εντυπωσιακή και ταυτόχρονα άνετη όλη τη μεγάλη βραδιά.

  • Εάν τα γοβάκια σου είναι καινούργια, φρόντισε να τα έχεις φορέσει μερικές μέρες πριν μέσα στο σπίτι έτσι ώστε να "ανοίξουν" λίγο και να μην σε πονέσουν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
  • Φρόντισε τα εσώρουχά σου να μη διαγράφουν μέσα από τα φορέματα, όπερ σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξεις nude τόνους και κομμάτια χωρίς ραφές.
  • Άφησε το φόρεμά σου να κάνει fashion statement από μόνο του, διατηρώντας το υπόλοιπο look σου, μακιγιάζ και μαλλιά, σε ήπιους τόνους, αποφεύγοντας τις υπερβολές - το glitter και οι bold λεπτομέρειες λειτουργούν σαν κόσμημα οπότε δεν χρειάζεται επιπλέον αξεσουάρ!

Δείτε επίσης: H Kim Kardashian κράτησε το πιο ανατρεπτικό τσαντάκι Balenciaga

Το ιδανικό πανωφόρι για να συνδυάσεις τα 3 φορέματα

Τρία διαφορετικά φορέματα για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημενο το βράδυ της Παραμονής, αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου χρειάζεται ένα κομψό πανωφόρι, για μια ολοκληρωμένη βραδινή εμφάνιση. Η ομάδα μόδας του youweekly.gr σού προτείνει ένα chic και ταυτόχρονα στυλάτο κομμάτι που θα ταιριάξει και με τα τρία, για να μην προβληματιστείς καθόλου στην επιλογή. Ποιο είναι αυτό;


Μια faux fur σε μαύρο χρώμα θα σε ζεστάνει ενώ παράλληλα θα χαρίσει έξτρα δόδεις πολυτέλειας και κομψότητας στο look που θα διαλέξεις. Προτίμησε ένα κομμάτι σε oversized γραμμή, που είναι μεγάλη τάση και ταιριάζει εύκολα με κάθε φόρεμα.

Έτσι θα ολοκληρώσεις με τον πιο μοδάτο τρόπο το outfit και θα είσαι πανέτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη το βράδυ της Παραμονής. Φυσικά εάν θέλεις ρίξε και μια ματιά σε 10 ακόμμα κομμάτια για να διαλέξεις!

Η πρότασή μου

μαύρη γούνα

Μαύρη faux fur, €363,40, Ceffin

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.