Δεν πρόλαβες να βγεις για ψώνια; To φόρεμα της "τελευταίας στιγμής" θα το βρεις στα Zara με 29,95 ευρώ

Είναι η ιδανική πρόταση για το ρεβεγιόν - και όχι μόνο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@zara
instagram@zara

Μία μόλις ανάσα από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και εσύ δεν έχεις προλάβει να βγεις για ψώνια ούτε να ψάξεις για το τέλειο κομμάτι, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις την Παραμονή. Μην πανικοβάλλεσαι, αφού στο Zara θα βρεις το ιδανικό φόρεμα για τη "μεγάλη βραδιά" με 29,95 ευρώ, που είναι top τάση και must-have κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σου - όχι μόνο για τις γιορτές.

H ιδέα εδώ είναι να πάρεις ένα κομμάτι που δεν θα μοιάζει με όλα όσα θα δεις να φοράνε στο ρεβεγιόν, να ταιριάζει στο στυλ και τον σωματότυπό σου και φυσικά να είναι οικονομικό και μοδάτο.

Οι απαντήσεις, λοιπόν, σε όλα αυτά συγκεντρώνονται σε ένα φόρεμα "της τελευταίας στιγμής", που λέω εγώ, το οποίο δεν θα σε απογοητεύσει και θα κάνεις fashion statement με την εμφάνισή σου. Επιπλέον, θα το ευχαριστηθείς πολύ και μετά, αφού θα το βάλεις ακόμα και με τα αγαπημένα σου αρβυλάκια.

Δείτε επίσης: Πες "αντίο" στα μαύρα παπούτσια: Τα ασημί είναι το Νο1 trend της σεζόν και είναι τέλεια για τις γιορτές

Το φόρεμα της "τελευταίας στιγμής" από τα Zara

Τι χρειάζεσαι για το ρεβεγιόν; Ένα φόρεμα από τα Zara που ακολουθεί τα trends, οπότε τρέξε να προλάβεις πριν γίνει sold-out. Μίνι και με μεταλλιξέ ύφανση, hatler neck και ιδιαίτερο κόψιμο στο στήθος θα αναδείξει τη θηλυκότητα και την κομψότητά σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μάλιστα, το σχέδιό του κολακεύει κάθε σιλουέτα, αφού η bodycon γραμμή του αγκαλιάζει όμορφα το σώμα, χωρίς να είναι κιτς το αποτέλεσμα.

φόρεμα zara

Θα το βρεις εδώ

Style tip: Βάλε μια ρετρό πινελιά στο look σου με μια βελούδινη στέκα στα μαλλιά σου και μην ξεχάσεις το μαύρο καλσόν, διαλέγοντας ένα από τα 9 σχέδια που είναι must-have.

Συνδύασέ το με:

μαύρο παλτό

Πανωφόρι, €22,99, Zara

τσαντάκι με αλυσίδα

Τσαντάκι, €35,95, Zara

γοβάκια κροκό

Kitten heels, €29,95, Zara

βελούδινη στέκα

Bελούδινη στέκα μαλλιών, €12, selano.gr