Αν μου έλεγες ότι αυτό το φόρεμα Μango των 23,99 ευρώ είναι σχεδιαστή θα σε πίστευα 100%

Μια πολύ καλή επιλογή που είναι must-have της νέας σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Όταν πρόκειται για αγορές ρούχων και αξεσουάρ, και τώρα με τις εκπτώσεις προ των πυλών, αυτό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, το να βρεις κάτι που να είναι ταυτόχρονα κλασικό και μοντέρνο είναι μεγάλη υπόθεση. Οπότε, όταν βλέπεις ένα φόρεμα που είναι τάση και must-have της νέας σεζόν, αλλά, κατά κάποιο τρόπο, είναι επίσης απίστευτα διαχρονικό, δεν πρέπει να το προσπεράσεις.

Γι' αυτό θέλω να το μοιραστώ μαζί σας: Μια πολύ στυλάτη επιλογή φορέματος από τα Μango που, ναι, είναι ο απόλυτος συνδυασμός αυτών των δύο πραγμάτων που ανέφερα πριν. Βλέποντάς το, μάλιστα, νομίζεις εύκολα ότι πρόκειται για κάποια δημιουργία σχεδιαστή μόδας, αφού τόσο το σχέδιό του όσο και η ποιότητά του αυτόματα σε παραπέμπουν σε ατελιέ μόδιστρου και σε one-of-a-kind κομμάτια. Έτσι, μπορείς να φανταστείς τη χαρά μου όταν το συγκεκριμένο φόρεμα το ανακάλυψα στα Mango και στην απίστευτη τιμή των 23,99 ευρώ.

Θα το φοράω από τώρα μέχρι και όλο το καλοκαίρι, αφού τα λεοπάρ μοτίβα του είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις S/S 2024, ενώ οι δικές μας επώνυμες αλλά και οι ξένες celebrities τα επιλέγουν σε όλων των ειδών τα ρούχα, αναδεικνύοντας την κομψότητα και το στυλ τους.

Το λεοπάρ φόρεμα από τα Mango μοιάζει 100% σχεδιαστή μόδας

Τα λεοπάρ είναι η απόλυτη τάση, τόσο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα, ενώ η νέα σεζόν δείχνει να τα λατρεύει. Καθιερώθηκαν τη δεκαετία του '50 από τον Christian Dior και τη μούσα του Mitzah Bricard, αποτελώντας πλέον τo πιο διαχρονικό και chic μοτίβο που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στην ντουλάπα της - σε φορέματα, παλτό, σακάκια, παπούτσια, τσάντες, όλα είναι υπέροχα!

λεοπάρ φόρεμα

Μάλιστα, είναι από τα πλέον ευκολοφόρετα σχέδια, καθώς μπορούμε ννα του συμπεριφερθούμε στα all-day looks μας σαν να επρόκειτο για ένα μαύρο κομμάτι. Έτσι το φόρεμα από τα Mango δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, εάν θέλεις να είσαι to-the-point τη νέα σεζόν.

Μάξι, με διαφάνεια, έναν ώμο και πολλά ασύμμετρα βολάν, το καθιστούν ιδανικό να το φορέσεις τόσο με ψηλοτάκουνα το βράδυ όσο και με μποτάκια το πρωί μαζί με το biker jacket σου.

φόρεμα mango

Θα το βρεις εδώ

2 τρόποι για να το φορέσεις

ΤΟ ΠΡΩΙ

αρβυλάκια

Mποτάκια, €59,90, Envie shoes

δερμάτινο τζάκετ

Biker jacket, €363, Giuseppe Zanotti

ΤΟ ΒΡΑΔΥ

πέδιλα μαύρα

Πέδιλα, €107, Mortoglou

μαύρη γούνα

Γούνα, €111,93, Guess

O Οίκος Dolce & Gabbana αποθεώνει τα animal prints για το καλοκαίρι


Οι δικές μας επώνυμες επιλέγουν animal prints στις εμφανίσεις τους


Πώς θα συνδυάσεις το animal print για να μην είναι κιτς

  • Nα θυμάσαι ότι ένα animal print κομμάτι λειτουργεί σαν κόσμημα, οπότε άφησέ το να αναδειχτεί όπως του αξίζει. Μην φορτώσεις το look με κοσμήματα και αξεσουάρ γιατί θα το υποβαθμίσεις.
  • Διατήρησε το μακιγιάζ σου σε ήπιους τόνους, εκτός εάν θέλεις να τονίσεις μόνο τα χείλη σου με ένα κόκκινο κραγιόν. Αυτό... επιτρέπεται!
  • Εάν επιλέξεις πανωφόρι, συνδύασέ το με μονοχρωμία από μέσα - καλύτερα μαύρο ή κόκκινο.
  • Απόφυγε να το φορέσεις με κομμάτια σε neon χρώματα γιατί θα χάσει τη δυναμική του και εσύ θα μοιάζεις ότι βγήκες από ταινία επιστημονικής φαντασίας.