Gofas: Το ρολόι είναι το απαραίτητο αξεσουάρ ενός άντρα

Ολοκληρώνει το στυλ με τον καλύτερο τρόπο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Gofas: Το ρολόι είναι το απαραίτητο αξεσουάρ ενός άντρα

Παλαιότερα το ρολόι ήταν από τα βασικά αξεσουάρ ενός άντρα αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και λιγότεροι το επιλέγουν στην εμφάνισή τους. Μέγα λάθος, αφού ναι μεν μπορεί κάποιος να δει την ώρα στο smartphone του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα καλό ρολόι ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο ένα στυλάτο αντρικό ντύσιμο. Με αυτό ως αρχή, υπάρχει ωραιότερο και πιο στοχευμένο δώρο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου από ένα καλό ρολόι;

ρολόι hublot

Hublot Classic Fusion Santorini King Gold Limited Edition, €38.500 - Θα το βρεις εδώ

Στα καταστήματα Gofas θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον αγαπημένο σου, αρχής γενομένης από ένα must-have Hublot, που θα του χαρίσει έξτρα πόντους στυλ, ενώ αποτελεί ένα κομμάτι που θα το φοράει για χρόνια. Μπορείς μάλιστα να το αποκτήσεις στις δύο Boutique Hublot στο Σύνταγμα και στη Μύκονο.

Το αντρικό ρολόι έχει διαχρονική αξία και στο στυλ

Το ρολόι τραβάει πάντα τις εντυπώσεις στον καρπό ενός άντρα, που τον κάνει εύκολα να ξεχωρίσει για το εκλεπτυσμένο γούστο του και τη σοβαρότητά του, ενώ σημαίνει ότι σίγουρα προσέχει την εμφάνισή του. Εάν θέλεις, λοιπόν, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα "αγιοβαλεντίνικα" δώρα και να κάνεις τη διαφορά στη γιορτή των ερωτευμένων δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα ρολόι Gofas, διαλέγοντας το brand και το σχέδιο που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητα του αγαπημένου σου.

Να θυμάσαι ότι το ρολόι είναι μια επένδυση και όχι απλώς ένα αξεσουάρ. Κανείς δεν αγοράζει ρολόι για να το φορέσει μόνο μία φορά, οπότε φρόντισε να διαλέξεις ένα κομμάτι που η αξία του θα παραμείνει αναλλοίωτη όσα χρόνια κι αν περάσουν. Οι προτάσεις, άλλωστε, στα καταστήματα Gofas -που θα βρεις σε Αθήνα, Μύκονο, Θεσσαλονίκη, Sani Resort, Σαντορίνη και στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος- αλλά και στο gofas.gr είναι ατελείωτες, οπότε βάλε στη λίστα σου αυτά που σου αρέσουν περισσότερο και ετοιμάσου να κάνεις τον σύντροφό σου να πετάξει από τη χαρά του!

ρολόι ασημί

Rado Hyperchrome, €3.150 - Θα το βρεις εδώ

ρολόι δερμάτινο

Tag Heuer Carrera, €6.100 - Θα το βρεις εδώ

ρολόι μπλε

Omega Speedmaster, €6.300 - Θα το βρεις εδώ

ρολόι μαύρο

Hublot Spirit Of Big Bang, €25.200 - Θα το βρεις εδώ

Info