Pace Comfort: Για άνετα & στυλάτα βήματα όλη μέρα

Ανατομικά παπούτσια για άντρες και γυναίκες με στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Pace Comfort: Για άνετα & στυλάτα βήματα όλη μέρα

Pace Comfort σημαίνει... άνεση στο βήμα και είναι η Νο1 εταιρεία σε ανατομικά υποδήματα για άντρες και γυναίκες, που υπόσχεται να σου προσφέρει τα πιο άνετα βήματα αλλά και μοντέρνα looks, που θα ξεχωρίσουν σε κάθε σου εμφάνιση.

Με έμφαση στην άριστη ποιότητα των υλικών και στον προσεγμένο σχεδιασμό, τα ανατομικά υποδήματα Pace Comfort θα γίνουν τα αγαπημένα σου, για να δημιουργήσεις stylish casualwear αλλά και βραδινά σύνολα, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στις εξόδους σου.

Πλούσια συλλογή Pace Comfort για άντρες & γυναίκες

Η νέα συλλογή των ανατομικών υποδημάτων Pace Comfort απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που δίνουν μεγάλη σημασία στην άνεση αλλά δεν κάνουν εκπτώσεις στο στυλ τους. Έτσι επιλέγοντας ένα ζευγάρι Pace Comfort θα κάνεις άπειρους συνδυασμούς με τα ρούχα σου χωρίς καμία δυσκολία, ανεξάρτητα από το στυλ που προτιμάς, αφού πάνε με όλα, ενώ θα σου χαρίσουν την άνεση που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου.

Γυναικεία και αντρικά κομμάτια, με ωραία σχέδια και χρώματα διαθέτουν ανατομικά πέλματα και φοριούνται από όλες τις ηλικίες, όλη μέρα. Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στην υπέροχη συλλογή για άντρες και γυναίκες και διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα, κάνοντας στο έτερόν σου ήμισυ το καλύτερο δώρο.

Pace Comfort: Τα φοράμε, τα προτείνουμε

Για δραστήριους άντρες και γυναίκες που θέλουν άνεση στην καθημερινότητά τους και παράλληλα να είναι στη μόδα όλα τα σχέδια της Race Comfort εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς, καθώς στην πλούσια συλλογή της εταιρείας θα ανακαλύψουν μοδάτα σχέδια και χρώματα, για να δημιουργήσουν all-day looks που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις τους.

Γιατί στην Pace Comfort... Τα φοράμε και τα προτείνουμε!

λευκά μποτάκια

Λευκά δετά μποτάκια

μαύρα ανατομικά

Μαύρα με χοντρή σόλα

μαύρα δετά παπούτσια

Μαύρα δετά

κόκκινα δετά

Κόκκινα δετά

κόκκινα μποτάκια

Δετά κόκκινα μποτάκια

μαύρα μποτάκια

Μαύρα μποτάκια

μαύρα ανατομικά αντρικά

Μαύρα με φερμουάρ

μπλε μποτάκια

Μπλε μποτάκια

καφέ αντρικό παπούτσι

Καφέ μοκασίνια

μαύρα παπούτσια

Μαύρα δετά

καφέ μοκασίνι

Καφέ μοκασίνια

Info

  • Θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
  • Τηλ. επικοινωνίας: 211 7505101