Attica: 5 αρώματα που κάθε στυλάτος άντρας πρέπει να έχει στη συλλογή του

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα τον εντυπωσιάσεις με τις πολυτελείς αρωματικές δημιουργίες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Attica: 5 αρώματα που κάθε στυλάτος άντρας πρέπει να έχει στη συλλογή του

Το ξέρεις καλά πως όταν πρόκειται για γενέθλια, γιορτή, επέτειο πάντα στρέφεσαι στα αρώματα για να δωρίσεις στον σύντροφό σου. Πόσω μάλλον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που ένα άρωμα είναι πάντα μεταξύ των πρώτων επιλογών για δώρο, αφού μπορεί εύκολα να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του παραλήπτη, αποτελώντας ταυτόχρονα μια αφορμή για να ανανεώσει την εικόνα του.

Ο δρόμος αδηγεί για άλλη μία φορά στα Attica, όπου θα βρεις μια πλούσια ποικιλία αντρικών αρωμάτων, για να διαλέξεις με βάση τις προτιμήσεις του συντρόφου σου, αλλά και με την προσωπικότητά του και τις μυρωδιές που του ταιριάζουν καλύτερα.

bvlgari

Eau De Parfum 30ml, Bvlgari Man in Black, €75,12 - Θα το βρεις εδώ

Για παράδειγμα, το Bvlgari Man in Black είναι ένα εντυπωσιακό άρωμα για άντρες με αυτοπεποίθηση και δυναμική προσωπικότητα.

4 iconic αρώματα για να χαρίσεις στον αγαπημένο σου

Κάποιοι άντρες συνηθίζουν να φοράνε το ίδιο άρωμα διαρκώς, που δύσκολα αλλάζουν, ενώ άλλοι δοκιμάζουν διαφορετικές μυρωδιές και ανανεώνουν διαρκώς τις επιλογές τους. Εσύ δεν χρειάζεται να δυσκολευτείς καθόλου, αφού θα κάνεις απλώς ένα κλικ στο atticadps.gr και θα διαλέξεις αυτό που θα χαρίσεις στον αγαπημένο σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Άλλωστε, οι γυναίκες, το λέει και η επιστήμη, επιλέγουν ταίρι με βάση την όσφρηση, κι ας μην το ξέρουν, οπότε φρόντισε να επιλέξεις το άρωμα που θα ερωτευτείς - όπως και τον καλό σου!

Να ξέρεις ότι οι περισσότεροι προτιμούν νότες μπαχαρικών, κεχριμπάρι, μόσχο και βετιβέρ σε μοναδικές πολυτελείς αρωματικές δημιουργίες, οπότε τσέκαρε τις 4 επιλογές από τα atticadps.gr που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή ενός στυλάτου αρσενικού. Γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις τον κανόνα: Το άρωμα πρέπει να ανακαλύπτεται, όχι να ανακοινώνεται.

tom ford

Eau De Parfum 50ml, Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille, €166 - Θα το βρεις εδώ

jean paul gaultier

Le Male Elixir Parfume, Jean Paul Gaultier, €96,77 - Θα το βρεις εδώ

armani

Eau de Parfum 30ml Emporio Armani Stronger With You Intensely, €69,57 - Θα το βρεις εδώ

mr thomson

Eau de Parfum 75ml, Penhaligon's Μr Thompson, €255 - Θα το βρεις εδώ

Info

  • Πολυκαταστήματα

City Link, Αθήνα
Golden Hall, Αθήνα
The Mall, Αθήνα
Τσιμισκή 48-50, Θεσ/νίκη
Mediterranean Cosmos, Θεσ/νίκη