Gruppo Mossialos: Επώνυμα ρούχα & παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

Για τον άντρα και τη γυναίκα που θέλουν να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Gruppo Mossialos: Επώνυμα ρούχα & παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

Με έμφαση στην άριστη ποιότητα και ακολουθώντας πάντα τις τρέχουσες τάσεις, η εταιρεία Gruppo Mossialos Α.Ε.Ε. αντιπροσωπεύει από το 1979 στην Ήπειρο το πιο ενημερωμένο αντρικό και γυναικείο ντύσιμο, για όσους επιθυμούν να ξεχωρίσουν με τις all-day εμφανίσεις τους και να αναβαθμίσουν το προσωπικό τους στυλ.

Οι πιο fashion επιλογές σε γυναικεία και αντρικά ρούχα και αξεσουάρ

αλλά και οι προτάσεις σε υπέροχα σχέδια από τα μεγαλύτερα brands της αγοράς θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις casual ή glam looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σου έξοδο.

Η Gruppo Mossialos δημιουργεί ικανοποιημένους πελάτες

Για 44 χρόνια η Gruppo Mossialos Α.Ε.Ε. δημιουργεί ικανοποιημένους πελάτες, που επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους, αναδεικνύοντας το προσωπικό τους στυλ μέσα από κομμάτια που ξεχωρίζουν.

Στην Gruppo Mossialos Α.Ε.Ε. η φιλοσοφία είναι μία: Με τη διάθεση ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής, τα οποία όχι απλά είναι συμβατά αλλά δημιουργούν το «επίκαιρο» στη παγκόσμια μόδα, έχουν πετύχει να δημιουργήσουν μια διακριτή ταυτότητα, που αποτελεί και το Νο1 ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην πάροδο του χρόνου.

Βασικός εκφραστής αυτής της φιλοσοφίας είναι η συνεργασία με τους πιο επίκαιρους σχεδιαστές και οίκους μόδας, που δημιουργούν συλλογές με ύφος κλασικό, ανατρεπτικό ή ακόμα και με συνδυασμό των δύο αυτών χαρακτηριστικών, προκειμένου η Gruppo Mossialos Α.Ε.Ε. να ανταποκριθεί στο 100% των προσδοκιών όσων επιθυμούν να κάνουν δήλωση μόδας με τις εμφανίσεις τους όπου κι αν δώσουν το “παρών”.

Πλούσια brand list για να διαλέξεις

Ενδεικτικά οι συλλογές της Gruppo Mossialos Α.Ε.Ε. περιέχουν συνεργασία με τις Marc Jacobs, MCM, BOSS, Armani, Hugo, Karl Lagerffeld και Michael Kors και θα τις ανακαλύψεις σε ένα από τα 8 καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και online στο gruppo-mossialos.com.

Κάθε κατάστημα της Gruppo Mossialos Α.Ε.Ε. ξεχωρίζει για τους φιλόξενους χώρους με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική άποψη, που συνδυάζουν τη λιτότητα με την πολυτέλεια, ζεστοί αλλά και υποβλητικοί ταυτόχρονα, όπου το ευγενικό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό σε περιμένει για να δημιουργήσετε μαζί μοναδικά σύνολα που θα συντροφεύουν την καθημερινότητα σου.

Πάρε μια γεύση από τις προτάσεις Gruppo Mossialos

Μια πλούσια συλλογή αντρικών και γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ θα ανακαλύψεις στο gruppo-mossialos.com, για να κάνεις δικά σου τα απόλυτα αντικείμενα του πόθου, που θα απογειώσουν το στυλ και τη... διάθεσή σου! Πάρε μια γεύση από τις προτάσεις Gruppo Mossialos:

puffer long

Τζάκετ, €926,80, Moose Knukles

καρό πουκάμισο

Καρό πουκάμισο, €62,96, Boss

τσαντάκι ροζ

Crossbody bag, €335,50, Marc Jacobs

puffer

Puffer, €360,50, Pinko

sneakers

Sneakers, €192,50, Michael Kors

Info