Άγιος Βαλεντίνος: Αυτά τα αξεσουάρ σε σχήμα καρδιάς σίγουρα θα τα χρειαστείς

Μπες σε ρομαντική διάθεση ανανεώνοντας το στυλ σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ήδη βλέπεις καρδούλες, αρκουδάκια, κάρτες να κάνουν την εμφάνισή τους στις βιτρίνες των καταστημάτων, ενώ διαδικτυακά τα πάντα γίνονται... κόκκινα. Το χρώμα της χρονιάς έχει στις 14 Φεβρουαρίου την τιμητική του και σίγουρα δεν μπορείς να το παραβλέψεις.

Είσαι δεν είσαι ρομαντική από τη φύση σου, χρειάζεσαι κάτι δηλωτικό της μέρας των ερωτευμένων στις εμφανίσεις σου, έστω κι αν δεν το βλέπεις έτσι. Είναι έτσι ή αλλιώς κομμάτι των τάσεων... Οι μεγάλοι μόδιστροι τιμούν το εν λόγω σχέδιο πάντα στις συλλογές τους ανεξάρτητα από τη γιορτή, με τον Οίκο Maison Alaia να δείχνει φέτος στις πασαρέλες του μεγάλη αδυναμία στις καρδιές σε τσάντες και παπούτσια.

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το τζιν παντελόνι σου -αφού μπορείς να το βάλεις και τη μεγάλη μέρα με τον σωστό συνδυασμό-, υπάρχει ένας "έμμεσος" τρόπος για να ανανεώσεις το στυλ σου τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέγοντας στοχευμένα αξεσουάρ με -τι άλλο;- καρδιές!

Προτίμησε κομμάτια που δεν θα περάσουν απαρατήρητα, είσαι δεν είσαι ερωτευμένη. Ο λόγος; Κάνουν εύκολα δήλωση μόδας σε κάθε look, ενώ θα βάλουν αυτή την girly και ερωτική πινελιά σε ένα σύνολο, που θα κάνει τη διαφορά.

Τα αξεσουάρ σε σχήμα καρδιάς θα τα... ερωτευτείς

Κοσμήματα, τσάντες, γυαλιά, ζώνες, καλσόν και οτιδήποτε "στολίζει" ένα σύνολο χρήζει της προσοχής σου, αφού όλα τα κορίτσια της μόδας τα επιλέγουν με πάθος - και όχι μόνο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεσαι και πολλά για να ξεχωρίσεις, αρκεί να έχεις χρησιμοποιήσει έναν "καθαρό" καμβά στο look σου, όπου "τοποθετώντας" ένα από αυτά τα αξεσουάρ θα κάνει αμέσως fashion stetement,

όπως η τσάντα-καρδιά που βλέπεις να συνδυάζεται με μια κλασική καμπαρντίνα.

Απόκτησε αξεσουάρ σε σχήμα καρδιάς

μενταγιόν αρκουδάκι

Μενταγιόν-αρκουδάκι από ασήμι, €88, Panidis

κόκκινη ζώνη

Ζώνη με αγκράφα καρδιές, €2,18, Temu

θήκη κινητού

Θήκη κινητού, €9,90, Icon Cases

σκουλαρίκια καρδιές

Σκουλαρίκια, €99, Swarovski

τσάντα καρδιά

Τσάντα-καρδιά, €22,97, Temu

γυαλιά καρδιά

Γυαλιά ηλίου, €259, Gucci

κορδέλα

Scrunchie, €4,05, Petit Boutik

καρφίτσα

Καρφίτσα στηθοσκόπιο και καρδιά, €16, Gifts on Top