Αλήθεια, θέλεις να φορέσεις τζιν του Αγίου Βαλεντίνου; Δες πώς θα το κάνεις σωστά

Η Alexa Chung σού δείχνει τον τρόπο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και στις 14 Φεβρουαρίου όλες σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε για να είμαστε ξεχωριστές και να προκαλέσουμε (ακόμα περισσότερο) το ενδιαφέρον του αγαπημένου μας. Το σημαντικότερο, φυσικά, όλων είναι να νιώθουμε εμείς καλά μέσα στα ρούχα μας και όχι να είμαστε άβολα, γιατί εκ των προτέρων όλα θα πάνε στραβά!

Αν είσαι κορίτσι του... φορέματατος, θα βρεις 2 προτάσεις από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για να τις υιοθετήσεις, ενώ εάν έχεις minimal προσανατολισμό στο ντύσιμό σου και πάλι μπορείς να είσαι και να νιώθεις μοναδική. Φοράς περισσότερο τζιν παντελόνια και δεν αποχωρίζεσαι εύκολα ένα από τα 8 κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, ενώ με τίποτα δεν θέλεις να αλλάξεις το στυλ σου την ημέρα των ερωτευμένων.

Τι θα κάνεις; Θα φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι αλλά με έναν πιο glam τρόπο, για να είσαι απόλυτα στοχευμένη τη μεγάλη βραδιά.

Φόρεσε το τζιν σου τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως η Alexa Chung

Η Alexa Chung, μία από τις πιο καλοντυμένες fashionistas, σου δείχνει τον πιο στοχευμένο τρόπο για να μεταμοφώσεις το denim σου και να νιώθεις καλά, χωρίς να κάνεις έκπτωση στο στυλ σου αλλά και δίχως να είσαι out of the day! Πάντως, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάλεις το τζιν σου το βράδυ.

Κάνε τη διαφορά με ένα bold-glam look που στηρίζεται σε δύο κομμάτια, επιλέγοντας το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και ένα εντυπωσιακό top με βολάν από τούλι, προτιμώντας κόκκινο χρώμα, που είναι το must-have την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και της σεζόν γενικότερα.

Μια cool εμφάνιση που δεν θα περάσει απαρατήρητη, στολίζοντας την εικόνα σου με minimal αξεσουάρ, ενώ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή kitten heels στην ίδια απόχρωση με το top, θα κάνουν τη διαφορά - ειδικά εάν προτιμήσεις ένα ζευγάρι με ιδιαίτερο τακούνι, που είναι trend της νέας σεζόν.

To ruffles tulle top της Alexa Chung

τοπ με τούλι

Μεσάτο, με τούλι, €245, Molly Goddard

Κόκκινα bold tops για να διαλέξεις

τοπ κόκκινο

Με βολάν στα μανίκια, €1.500, Anne Fontaine

body ruffles

Body, €386, Wolf & Badger

bralette

Bralette, €11,70, Shein

πουκάμισο κόκκινο

Πουκάμισο, €7,20, Shein

Style note: Ολοκλήρωσε ιδανικά το look με ένα oversized σακάκι σε μαύρο χρώμα ή με ένα δερμάτινο φαρδύ μάξι παλτό. Αν θέλεις να κάνεις δήλωση μόδας, επίλεξε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια σε κόκκινο/μαύρο χρώμα.