Πώς θα φορέσεις τζιν το βράδυ - 6 τρόποι για να είσαι κομψή και άνετη ταυτόχρονα

Δημιούργησε το τέλειο chic & casual look στις σωστές δόσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Το πώς θα φορέσεις το τζιν παντελόνι σου το βράδυ ποτέ δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, αφού είναι δύσκολο να βρεις αυτό το κομμάτι-κλειδί που θα του ταιριάξει για μια βραδινή έξοδο. Ένα τζιν από αυτά τα 8 κομμάτια που ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα ή ένα εκκεντρικό που κρέμεται στην ντουλάπα σου μπορεί να μεταμορφωθεί σε χρόνο dt. Κι αν θεωρείται casual ρούχο, μπορεί να χαρίσει μια κομψή πινελιά σε βραδινά σύνολα αρκεί να βρεις τον τρόπο που θα το συνδυάσεις.

Στην πραγματικότητα, για να δημιουργήσεις την τέλεια εμφάνιση πρέπει να έχεις πολλή φαντασία και μεγάλη επιθυμία να πειραματιστείς, παίζοντας με τα αξεσουάρ και με τα tops. Για να αποδείξεις, πάντως, ότι δεν είναι ένα ρούχο μόνο για το πρωί ή τις casual γενικότερα εμφανίσεις αλλά ότι μπορεί το ίδιο εύκολα να το βάλεις και το βράδυ, ρίξε μια ματιά σε 6 τρόπους styling για να είσαι κομψή και άνετη ταυτόχρονα - με βάση πάντα τις τάσεις του χειμώνα.

6 looks με τζιν παντελόνι για το βράδυ

Με blazer + kitten heels


Τις μέρες εκείνες που ξέρεις πότε ξεκινούν αλλά όχι πότε τελειώνουν και που πιθανότατα θα σε οδηγήσουν από το γραφείο μέχρι το μπαράκι για ποτό ή ένα δείπνο -ίσως με την ευκαιρία των γενεθλίων ενός συναδέλφου- ο συνδυασμός blazer και τζιν είναι safe επιλογή, δημιουργώντας ένα άνετο και κομψό look. Θα φορέσεις τα μοδάτα kitten heels που κάθε fashionista ορκίζεται φέτος και είσαι έτοιμη!

Με oversized jacket + bold παπούτσια

Μπορεί τα ρούχα να μην είναι πάντα αρκετά για να απογειώσουν ένα look βραδινό με τζιν, αλλά τα παπούτσια θα το κάνουν σίγουρα. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που έλεγε η Μέριλιν Μονρόε, πως "εάν δώσεις το σωστό ζευγάρι παπόυτσια σε ένα κορίτσι, θα κατακτήσει τον κόσμο". Επένδυσε φέτος σε ένα ζευγάρι κόκκινα, που είναι η μεγάλη τάση της εποχής.

Δείτε επίσης: Κάνε τη "μέθοδο των 3 ερωτήσεων" για να καταλάβεις εάν κάτι που αγοράζεις είναι διαχρονικό ή μοντέρνο

Με μακρύ παλτό + mini bag

Όταν θέλεις να είσαι κομψή αλλά να μην υποφέρεις κι από το κρύο, τότε ένα μακρύ χοντρό παλτό είναι η λύση σου. Συνδύασέ το με ένα πουλόβερ και απογείωσε το look σου με μια μοδάτη mini bag. Η chic πινελιά εδώ θα μπει με τη λεπτή ζώνη στη μέση, που θα γίνει η αγαπημένη σου.

Με tweed σακάκι + ζιβάγκο

Το tweed ήταν -και είναι- ανέκαθεν ένα ύφασμα που από μόνο του δείχνει και το πιο minimal look να μοιάζει πολυτελές. Οπότε επέλεξε ένα σχέδιο που σου ταιριάζει, σε ασπρόμαυρο ντεσέν και με χρυσαφί κουμπιά και συνδύασέ το με ένα μαύρο ζιβάγκο, που έχει διαχρονική αξία στη μόδα, και σίγουρα θα απογειώσει την κομψότητα του outfit.

Bold σακάκι + silver metallic bag


Ένα ιδιαίτερο σακάκι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη εάν θέλεις να συνεχίσεις την βραδιά σου μετά τη δουλειά ή απλώς να δημιουργήσεις ένα βραδινό look με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Προτίμησε γεωμετρικό σχέδιο, με τονισμένους ώμους και crop γραμμή και κράτησε στα χέρια σου ένα ρετρό τσαντάκι με στρας ή κρύσταλλα.

Δείτε επίσης: Το λεοπάρ παλτό είναι πιο ευέλικτο από όσο νομίζεις - Και μια καλή εναλλακτική στο total black

Elegant πουκάμισο + vintage τσάντα

Ένα πουκάμισο με κολαρισμένο γιακά και φαρδιές μανσέτες κάνει δήλωση μόδας από μόνο του, μεταμορφώνοντας και το πιο απλό σύνολο. Στην προκειμένη το τζιν σου παντελόνι. Μπορείς εναλλακτικά να επιλέξεις ένα σατέν ή ένα με δαντέλα και να κρατήσεις στα χέρια μια ρετρό τσάντα που θα κάνει fashion statement.