Κόκκινες γόβες: Το χρώμα του πάθους στα... πόδια σου!

Δες ποια σχέδια θα χρειαστείς στις γιορτές

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Bλέποντας τις πασαρέλες, μελετώντας το street style και φυσικά θαυμάζοντας τις celebrities στις εμφανίσεις τους καταλήξαμε σε ένα βασικό συμπέρασμα: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κόκκινο είναι το χρώμα της εποχής - και μάλιστα αυτό που θα χρειαστείς στις γιορτές.


Κι αν σκέφτεσαι ότι χειμωνιάζει και το κόκκινο δεν ταιριάζει στα winter looks σου, καλά θα κάνεις να αναθεωρήσεις, αφού το χρώμα αυτό είναι η τάση της σεζόν και Νο1 στη λίστα των χειμερινών επιλογών σε ρούχα και αξεσουάρ.

Μπορντό τσάντες, κατακόκκινα παλτό (δες 5 διαχρονικά κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα) αλλά και κόκκινα γοβάκια κάνουν θραύση αυτήν τη στιγμή μεταξύ celebs και influencers, ενώ η high street fashion τις λατρεύει. Θυμήσου τα kitten heels πόσο τα έχεις λατρέψει και φαντάσου να τα αποκτήσεις σε κόκκινο χρώμα! Θα τα βάλεις ξανά και ξανά όλες τις γιορτές αλλά και μετά, σχεδόν με τα πάντα.

Από τους celebs και τις πασαρέλες... στα πόδια σου!

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, μόλις αυτή την εβδομάδα σε έναν αρραβώνα στο Λονδίνο, επέλεξε ένα total red look, με ασορτί κάπα, παπούτσια και καπέλο. H Kate Middleton (μάθε τα 10 στυλιστικά tricks που ακολουθεί) απογείωσε το χρώμα του πάθους και φυσικά τα σχόλια για την εντυπωσιακή της εμφάνιση ξεπέρασαν τα σύνορα της Βρετανίας!

Αγαπημένα όχι μόνο της πριγκίπισσας, τα κόκκινα παπούτσια πλημμύρισαν τις πασαρέλες, ανάμεσά τους οι The Row, Balmain, Tory Burch και Valentino, που συνδύασαν αυτή την εντυπωσιακή απόχρωση με απαλούς ουδέτερους τόνους, αφήνοντας τα παπούτσια να κάνουν δήλωση μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

Puffer jacket: Η τάση που εχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες - 7 διάσημες φοράνε τα καλύτερα!

Φόρεσέ τα με το αγαπημένο σου τζιν, με γκρι ή μαύρο παντελόνι και κάνε την ανατροπή συνδυάζοντας το κόκκινο με καφέ αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELISSA A. R (@mimiarr)

Το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ μοδάτο και εντυπωσιακό, οπότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά -για να πειστείς καλύτερα, δηλαδή- στα κόκκινα γοβάκια που σου προτείνω στη συνέχεια.

Απόκτησε τα σχέδια που θα χρειαστείς στις γιορτές

platforms

Platforms, €180, Guess

lace up pumps

Pumps, €109, Sante

kitten heels

Κitten heels, €890, Prada, Kalogirou

heels

Γόβες, €97,50, Roberto Festa

ballerinas

Με κοντό τακούνι, €49,99, Sergio Bardi

pumps red

Ψηλοτάκουνα, €42, Wojas

κόκκινες γόβες

Mε αγκράφες, 211,50, Jeffrey Campbell, Favela

sling-backs

Sling-back, €56, yoox.com