To metallic φόρεμα από τα Zara που σίγουρα θα ξεπουλήσει

Είναι ό,τι πρέπει για να το βάλεις τώρα τις Απόκριες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Συγκεντρώνει εύκολα όλες τις τάσεις επάνω του και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Και το σημαντικότερο είναι ευκολοσυνδύαστο και φοριέται το ίδιο καλά από το πρωί ως το βράδυ, με μερικές αλλαγές στο styling.

To metallic φόρεμα από τα Zara θα ξεπουλήσει σίγουρα, οπότε πρόλαβε να το αποκτήσεις πριν γίνει sold-out. Ένα μεταλλιζέ κόκκινο bodycon μάξι φόρεμα είναι το ιδανικό για να το φορέσεις τη νέα σεζόν, αλλά και για να κάνεις δήλωση μόδας στα πάρτι των Αποκρεών, που είναι προ των πυλών.

Η γραμμή του κολακεύει κάθε σιλουέτα, αφού αγκαλιάζει το σώμα και τονίζει τις καμπύλες, αναδεικνύοντας τις γραμμές σου. Το χρώμα του είναι must από το περασμένο φθνόπωρο -και καλά κρατεί-, ενώ οι πούλιες τού χαρίζουν τη λάμψη που χρειάζεσαι στις βραδινές εξόδους σου.

Όσο για το πρωί; Θα το φορέσεις με το τζιν μπουφάν σου και τα αγαπημένα σου αθλητικά, απογειώνοντας την athleisure τάση, που θα κάνει θραύση όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πρόσθεσε μερικές χρυσαφί αλυσίδες στον λαιμό και εκκεντρικά γυαλιά ηλίου, για να αναδείξεις και τη mob wife τάση.

Η ιδέα εδώ είναι να βάλεις ένα κομμάτι στην ντουλάπα σου, που θα φοράς για χρόνια και φυσικά δεν θα σου κοστίσει μια περιουσία.

Το metallic φόρεμα από τα Zara που σίγουρα θα ξεπουλήσει

Πάντα αναζητάμε κομμάτια από το Zara που από τη μία κάνουν δήλωση μόδας και από την άλλη παραμένουν διαχρονική αξία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Στο μικροσκόπιο, λοιπόν, αυτό το κόκκινο φόρεμα με παγέτες, που μας έκανε "κλικ" στο σκρολάρισμα και δεν μπορούμε παρά να το αποκτήσουμε, πριν αυτό ξεπουλήσει.

zara φόρεμα

κόκκινο μεταλλιζέ φόρεμα

Highlight: Το βράδυ φόρεσέ το με kitten heels, για ένα εκλεπτυσμένο look και μη φορτώσεις την εμφάνισή σου με πολλά κοσμήματα - ένα κομψό ρολόι είναι υπεραρκετό! Για ένα στοχευμένο αποτέλεσμα, μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό ατημέλητο σινιόν και λάμψε!

φόρεμα zara

Θα το βρεις εδώ

Συνδύασέ το με

γοβάκια zara

Θα τα βρεις εδώ