Μinimal κοσμήματα που θα λατρέψουν οι jewels lovers - Δες τα 10 καλύτερα κομμάτια της άνοιξης

Σου βρήκαμε το top μαγαζί για να τα αποκτήσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα κοσμήματα είναι τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών και αυτό έχει αποδειχτεί μέσα από την ιστορία της μόδας ανά τους αιώνες. Ο λόγος, προφανής. Είναι τα key-items που ολοκληρώνουν ένα outfit, ανεξάρτητα από το στυλ του και αυτά τα κομμάτια που κάνουν τη διαφορά σε ένα σύνολο.

Είτε διαθέτεις, λοιπόν, minimal αισθητική είτε προτιμάς μια πιο πληθωρική προσέγγιση στα κοσμήματα που επιλέγεις, υπάρχουν πάντα αυτά που θα σε βοηθήσουν να λάβεις... έξτρα πόντους στυλ. Φέτος, είδαμε στις πασαρέλες ρούχα και παπούτσια σε χρώματα που απογειώνουν τον μινιμαλισμό, ενώ το quiet luxury style είναι αυτό που κάνει μια... ήσυχη δήλωση μόδας.

Έτσι και στα κοσμήματα, τα λεπτά κοψίματα και τα πολυτελή φινιρίσματα είναι το ζητούμενο για να απογειωθεί ένα minimal look και να αναδειχτεί το εκλεπτυσμένο στυλ σε μια λιτή εμφάνιση. Όπως θα δεις και μόνη σου, τα κοσμήματα Krinaki Handmade Jewelry κέρδισαν τις εντυπώσεις στη φωτογράφιση για το editorial ΚΟΣΜΗΜΑ του youweekly.gr, αναδεικνύοντας εύκολα την εμφάνιση.

krinaki jewels

krinaki jewels

Στο youweekly.gr κάναμε την έρευνά μας και σου βρήκαμε τα 10 καλύτερα κομμάτια με την υπογραφή Krinaki Handmade Jewelry, που φορώντας τα είτε μεμονωμένα είτε πολλά μαζί θα προσθέσεις μια elegant λάμψη στα σύνολά σου.

10 minimal κοσμήματα που θα λατρέψουν οι jewels lovers

Η επιλογή ενός καλού κοσμήματος δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Κάθε κομμάτι πρέπει να αντικατοπτρίζει τρία βασικά πράγματα: Την αγάπη, το μεράκι και το πάθος για τη δημιουργία του. Και τα κοσμήματα Krinaki Handmade Jewelry το πετυχαίνουν αυτό και με το παραπάνω.

Από το 2000 δημιουργούν προσιτά κοσμήματα υψηλής ποιότητα σε χρυσό 14 και 18 καράτια, με έμπνευση από την ομορφιά των καθημερινών πραγμάτων, που τη μετατρέπουν σε μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, με εργαλεία την τεχνική δεξιότητα και τον έξυπνο σχεδιασμό.

Χρειάζεσαι τίποτα καλύτερο για να διαλέξεις τα 10 top κομμάτια που θα φοράς όλη τη νέα σεζόν;

Κολιέ

χρυσό μενταγιόν

Δάκρυ - Θα το βρεις εδώ

μενταγιόν με μαργαριτάρι

Μαργαριτάρι σε αλυσίδα - Θα το βρεις εδώ

Δαχτυλίδια

λεπτό δαχτυλιδι

Σφυρήλατο - Θα το βρεις εδώ

δαχτυλίδι πέταλο

Πέταλο - Θα το βρεις εδώ

Βραχιόλια

βραχιόλι λεπτό

Με ζιργκόν - Θα το βρεις εδώ

βραχιόλι ζιργκόν

Με γραμμή - Θα το βρεις εδώ

Σκουλαρίκια

τετράγωνα σκουλαρίκια

Τετράγωνο - Θα τα βρεις εδώ

σκουλαρίκια μαργαριτάρι

Με μαργαριτάρι - Θα τα βρεις εδώ

Highlight: Για να αναδείξεις τη φινέτσα και την κομψότητά σου φόρεσε πολλά δαχτυλίδια και βραχιόλια μαζί, ενώ μη διστάσεις να κάνεις το πιο στοχευμένο layering στα κολιέ, για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Top choice

Τα στοιχεία από τη φύση έχουν φέτος την τιμητική τους στα κοσμήματα, οπότε φρόντισε να επιλέξεις μενταγιόν με λεπτομέρειες φύλλα ή καρπούς, για να κάνεις τη διαφορά με το look σου.

μενταγιόν φύλλο

Κολιέ με φύλλο ελιάς - Θα το βρεις εδώ

μενταγιόν καρποί

Κολιέ με καρπούς - Θα το βρεις εδώ

Info