Αυτά τα sneakers φοράνε όλες οι fashionistas την άνοιξη

Θα αναδείξουν τις casualwear εμφανίσεις σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Πέρασαν ανεπιστρεπτί τα χρόνια που φορούσαμε τα αθλητικά μόνο στη γυμναστική, λαμβάνοντας πλέον τη θέση που τους αξίζει στη μόδα, μέσα από stylish σχέδια και εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων που μόνο η Safe Step έχει να προτείνει και όλες οι fashionistas φοράνε την άνοιξη.

Sneakers που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση, τόσο για πιο casual εμφανίσεις -με κλασικό τζιν παντελόνι- ή δημιουργώντας πιο μοδάτα σύνολα με φούστες και φορέματα, που συμπληρώνονται με tailored blazers και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Τα αθλητικά παπούτσια κάνουν... επέλαση στο street style και φέτος είναι σίγουρα η χρονιά τους, αφού τα κορίτσια της μόδας τα φοράνε με διάφορους τρόπους από το πρωί ως το βράδυ, ενώ γίνονται μανία όπως κι αν συνδυαστούν στην καθημερινότητά μας.

Η Safe Step παρουσιάζει μια πλούσια συλλογή με μοντέρνα σχέδια που λόγω και του ανατομικού σχεδιασμού τους όχι μόνο θα σου χαρίσουν έξτρα στυλ αλλά και άνεση στα βήματά σου από το πρωί ως το βράδυ.

Είτε θέλεις πολύχρωμους συνδυασμούς που θα φορέσεις με φλοράλ φορέματα, κάνοντας ένα μοδάτο mix'n'match, είτε προτιμάς μονόχρωμα σχέδια, που πάνε εύκολα με όλα σου τα ρούχα, η Safe Step σου προτείνει τα Ηello Comfort με τα πιο hot sneakers της φετινής σεζόν.

Τα sneakers που φοράνε οι fashionistas την άνοιξη

Για να μην κάνεις ποτέ λάθος στους στυλιστικούς σου συνδυασμούς και να δημιουργείς εύκολα iconic looks που αναδεικνυουν ταυτόχρονα τον trendy και κομψό σου χαρακτήρα, δες στη συνέχεια 8 προτάσεις από τη Safe Step, για να συνδυάσεις τα πιο άνετα, ποιοτικά και φινετσάτα sneakers της σεζόν.

πολύχρωμα αθλητικά safestep.gr

Tαμπά, €119,90, Hello Comfort, safestep.gr

sneaker safestep.gr

Bubble, €119,90, Hello Comfort, safestep.gr

αθλητικά safestep.gr

Sugar, €119,90, Hello Comfort, safestep.gr

μπλε αθλητικά safestep.gr

Black&White, €119,90, Hello Comfort, safestep.gr

λευκά αθλητικά safestep.gr

Δερμάτινο λευκό ανατομικό, €89,90, Safe Step, safestep.gr

μοβ αθλητικά safestep.gr

Μοβ δερμάτινο ανατομικό, €89, Safe Step, safestep.gr

Extra bonus

Δοκίμασε και τα σούπερ ανατομικά παπούτσια Safe Step, που θα αναδείξουν ιδανικά το minimal στυλ σου αλλά και το quiet luxury style.

πράσινα παπούτσια safestep.gr

Μοκασίνι δερμάτινο ανατομικό, €89,90, Safe Step, safestep.gr

ανατομικά παπούτσια safestep.gr

Μπαλαρίνα, €79,90, Safe Step, safestep.gr

Τα Safe Step ταιριάζουν σε Εditorial Μόδας

παπούτσια safestep.gr

Δεν είναι φυσικά καθόλου τυχαίο που τα sneakers Safe Step πρωταγωνίστησαν στο editorial μόδας του youweekly.gr, αφού μπορούν εύκολα να αναδείξουν κάθε στυλ και να τονίσουν τον μοδάτο χαρακτήρα του look. Εύκολα κάνουν δήλωση μόδας στο minimal outfit, αφού το βλέμμα πέφτει στα ξεχωριστά sneakers Safe Step.

3 λόγοι που πρέπει να επιλέξεις ανατομικά υποδήματα Safe Step

Είτε δουλεύεις πολλές ώρες είτε βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, τα πόδια σου ταλαιπωρούνται διαρκώς με παπούτσια που σε ταλαιπωρούν και δυσκολεύουν το περπάτημα. Όχι πια, αφού τα sneakers Safe Step γνωρίζουν ακριβώς πώς θα ξεκινήσεις από αύριο να... πετάς. 3 είναι οι βασικοί λόγοι για να τα προτιμήσεις:

  • Δεν είναι ορθοπεδικά, αφού τα ανατομικά υποδήματα συγκαταλέγονται στην κατηγορία comfort, που σημαίνει άνεση και δεν είναι ταμπού! Τα ορθοπεδικά υποδήματα απευθύνονται σε ανθρώπους με παθήσεις και συστήνονται από τον γιατρό σας!
  • Κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας υλικά και γνήσια δέρματα, φροντίζοντας έτσι την υγεία των ποδιών σου!
  • Θα είσαι φουλ στην ενέργεια, αφού φορώντας ένα ανατομικό sneaker Safe Step θα νιώθεις ότι πετάς και η κούραση θα αποτελεί παρελθόν όσες ώρες κι αν τα φοράς. Και με το πλεονέκτημα ότι ο μοδάτος σχεδιασμός τους ταιριάζει σε κάθε στυλ και περίσταση, δεν θα τα αποχωρίζεσαι με τίποτα!

Info