Admiral S/S 2024: Απόκτησε τα sneakers που φοράει όλη η οικογένεια με έκπτωση 20% - Σε όλα τα νέα σχέδια της συλλογής

Βρετανοί designers φέρνουν έναν μοναδικό αέρα ανανέωσης σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά αθλητικά παπούτσια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Admiral S/S 2024: Απόκτησε τα sneakers που φοράει όλη η οικογένεια με έκπτωση 20% - Σε όλα τα νέα σχέδια της συλλογής

Τους τελευταίους μήνες μιλάμε διαρκώς για παπούτσια και τάσεις σε χρώματα και σχέδια και βλέπουμε ποιες φόρμες και στυλ "παίζουν" στους δρόμους του κόσμου, αφού η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης. Υπάρχει, όμως, ένα παπούτσι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και αυτό δεν είναι άλλο από το αθλητικό που ακούει στο όνομα Admiral.

H Admiral, είναι ένα βρετανικό brand με πλούσια ποδοσφαιρική παράδοση και μακρόχρονη ιστορία και φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας, με τα διάσημα πλέον sneakers του να πρωταγωνιστούν στο street style αλλά και στις επιλογές των celebrities.

Στη φετινή συλλογή S/S 2024 της Admiral ο αθλητισμός συναντά την αισθητική της μόδας σε έναν μοναδικό συνδυασμό, με τις προτάσεις του brand να απογειώνουν τα καθημερινά σύνολα που μπορούν να φορεθούν από όλη την οικογένεια και μάλιστα με έκπτωση 20% σε όλα τα νέα σχέδια. Θέλεις τίποτα καλύτερο;

Μπορείς να πάρεις πρώτα μια γεύση από τη φωτογράφιση του youweekly.gr για το editorial μόδας Family Style, όπου τα sneakers Admiral κέρδισαν για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις με το μοναδικό τους στυλ.

editorial μόδας family style

Admiral S/S 2024: H αναγέννηση του ιστορικού brand με την βρετανική παράδοση είναι γεγονός

Φέτος στα sneakers Admiral η σχεδιαστική ομάδα με την προσθήκη Βρετανών designers φέρνει έναν μοναδικό αέρα ανανέωσης σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά σχέδια, χρώματα, υλικά και ξεχωριστούς συνδυασμούς, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για απλά κομμάτια της συλλογής, αλλά για fashion items που πρωταγωνιστούν στα καθημερινά σύνολα όλης της οικογένειας, με λειτουργικό και ευέλικτο χαρακτήρα.

Δες, λοιπόν, τις προτάσεις σε sneakers Admiral για όλη την οικογένεια και απόκτησέ τα όλα (και ακόμα περισσότερα) με έκπτωση 20%, για να δημιουργήσεις μοδάτα athleisure looks στην καθημερινότητά σου.

Απόκτησε sneakers Admiral S/S 2024 με έκπτωση 20%

αθλητικά admiral

Ανακάλυψε μοναδικές επιλογές σε γυναικεία παπούτσια.

αντρικά αθλητικά admiral

Ανανέωσε τη συλλογή σου με εξαιρετικής ποιότητας ανδρικά παπούτσια.

snakers admiral

Βρες τα πιο μοντέρνα σε παιδικά παπούτσια.

Να θυμάσαι...

Το άριστο design, η άνεση και το στυλ είναι αυτά που κάνουν τα sneakers Admiral να ξεχωρίζουν στην επιλογή των φανατικών οπαδών του, που τα φοράνε στο repeat και δεν τα αλλάζουν με τίποτα. Γιατί τα sneakers Admiral είναι... άκρως οικογενειακή υπόθεση που κρατάει χρόνια.

Κι αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις στις εμφανίσεις σου, η Admiral έχει μια πλούσια συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ, καλύπτοντας κάθε ανάγκη στυλ και... φαντασίας! Εδώ τον πρώτο ρόλο έχει η δική σου δημιουργικότητα, για να μεταμορφώσεις τα καθημερινά σου casualwear σε... statement!

Info