6 fashion trends που πρέπει να αντιγράψεις τώρα! Οι καλύτερες street style εμφανίσεις για να είσαι πάντα #hot!

6 fashion trends που πρέπει να αντιγράψεις τώρα! Οι καλύτερες street style εμφανίσεις για να είσαι πάντα #hot!
Και μπορεί ήδη να έχεις καταλάβει ότι φέτος είναι η χρονιά των κουστουμιών, των καρών φαρδιών σακακιών, του κόκκινου και του πράσινου χρώματος, αλλά υπάρχουν και άλλες, μικρότερες τάσεις, σε ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ στις οποίες μπορεί να μην έχεις δώσει σημασία.

Όμως τα κορίτσια της μόδας έχουν φροντίσει ήδη να μας δώσουν μια γεύση απ' όλα όσα θα γίνουν ή έχουν γίνει ήδη μόδα τη φετινή σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

1- Μποτάκια από λουστρίνι: Κάποτε κρατούσαμε τα λουστρίνια μας για τις επίσημες περιστάσεις, τώρα όχι! Μπορούν να φορεθούν με τζιν σε casual chic εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν.



Δείτε ακόμη: Μενεγάκη – Στεφανίδου με τις πιο hot γόβες του Χειμώνα! Ποια τις φόρεσε καλύτερα;

2 -Καρό σακάκια: Δεν είναι μόνο ότι έχουν κυριαρχήσει απόλυτα στη φετινή μόδα, είναι ότι μάλλον ήρθαν για να μείνουν στη γκαρνταρόμπα μας ως μία κλασική, στιλάτη επιλογή.



Δείτε ακόμη: Η disco φούστα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που όλοι λατρέψαμε! Δείτε ποιας εταιρείας είναι και πόσο κοστίζει…

3- Μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια: Glam νότες με ένα από τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα που μπορείς να φορέσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις.



4- Κοτλέ παντελόνια: Λέμε "ναι" στα τζιν, αλλά φέτος λέμε "ναι" και στα κοτλέ παντελόνια που είναι επίσης μια πολύ άνετη και μοντέρνα επιλογή για casual εμφανίσεις.



5- Κεντημένες τσάντες: Θα μπορούσες να πεις ότι είναι περισσότερο ένα καλοκαιρινό αξεσουάρ, ωστόσο στη μόδα τίποτα δεν είναι δεδομένο και μπορείς να κρατήσεις τις κεντημένες τσάντσες σου και τον χειμώνα.

Η Ελένη Τσολάκη με το πιο hot παντελόνι της σεζόν! Το stradivarius statement κομμάτι που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ!



6- Κόκκινο: Το ξέρεις ήδη ότι φέτος στη γκαρνταρόμπα σου πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα fashion item σε κόκκινο!



Joytv.gr