Η Βίκυ Καγιά χαλαρή με την Μπιάνκα - Χαμός με το λευκό παντελόνι της

Το απόλυτο street style από την Βίκυ Καγιά!

Η Βίκυ Καγιά χαλαρή με την Μπιάνκα - Χαμός με το λευκό παντελόνι της

Εντοπίσαμε την Βίκυ Καγιά πιο χαλαρή από ποτέ σε βόλτα με την κόρη της, Μπιάνκα και το λευκό παντελόνι της έκανε χαμό! Είναι άλλωστε άψογο για τις πρώτες ημέρες της Άνοιξης που κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους μετά το τσουχτερό κρύο.

Η πάντα fahionista παρουσιάστρια του GNTM, βρέθηκε στη Βουλιαγμένη με την κόρη της και έκανε χαμό με το φούξια πουλόβερ και το εντυπωσιακό της παντελόνι. Αναδείκνυε άψογα την σιλουέτα της και της έδινε πόντους στιλ, χωρίς να στερείται από άνεση.

Η Βίκυ Καγιά είτε με γόβες από βελούδο (στο γράψαμε χτες) είτε με casual look κλέβει τις εντυπώσεις και τραβάει τα βλέμματα κάθε μα κάθε φορά! Άλλωστε το star quality κυλάει στο αίμα της και είτε την συμπαθείς, είτε όχι δεν μπορείς να το αρνηθείς. Εμείς πάντως, δηλώνουμε fan και της Βίκυς, και του λευκού παντελονιού της! Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά κόρη
Βίκυ Καγιά με λευκό παντελόνι

Η προηγούμενη εμφάνιση της Βίκυς Καγιά με την Μπίανκα - Δεν είχε βάλει λευκό παντελόνι αλλά τζιν

Ένα μοντέλο η κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα Κρασσά! Όλοι κοιτούσαν την τούλινη φούστα της μικρής στο θέατρο! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Παρά το βαρύ της πρόγραμμα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου είναι αφιερωμένα σε δραστηριότητες με τα παιδιά της. Η πρεμιέρα της νέας ιστορίας της πολυβραβευμένης "Ψαρόσουπας" με τίτλο "Βουτιά στη βυθούπολη", ένα ευφάνταστο παιδικό μιούζικαλ και μια μεγαλόπνοη παράσταση του "Παλλάς", ήταν μια πολύ καλή αφορμή το πρωί της Κυριακής για να την παρουσιάστρια του STAR, για να περάσει κάποιες ώρες με την μικρή της κορούλα.

Εκεί προφανώς βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly και την απαθανάτισε!

Παιδιά Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της είναι ένα μοντέλο! Βρέθηκε στο πλατό του GNTM!

Η άβαφη και πανέμορφη Βίκυ Καγιά έφτασε στο θέατρο "Παλλάς" συνοδευόμενη από τη μικρή της κόρη Μπιάνκα, η οποία εκτός ότι της μοιάζει πολύ εμφανισιακά έχει κληρονομήσει και την ιδιαιτερότητα στο στυλ. Με τα γούνινα αυτάκια της και την τούλινη φούστα της είναι ήδη... next top model.

Έκλεψαν την παράσταση και οι δυο και οι φωτογράφοι έπεσαν επάνω τους για μια και μόνο φωτογραφία τους! Δεν μοιάζουν πολύ;