Τρελό αυτό το τζιν με στάμπα από τα Bershka - Παιχνιδιάρικη η Άνοιξη που έρχεται

Έχει πάνω το αγαπημένο κινούμενο σχέδιο όλων των κοριτσιών

Τρελό αυτό το τζιν με στάμπα από τα Bershka - Παιχνιδιάρικη η Άνοιξη που έρχεται

Με παιχνιδιάρικη διάθεση φαίνεται πως καταφθάνει η Άνοιξη του 2020 αφού στην συλλογή των καταστημάτων Bershka βρήκαμε ένα τρελό τζιν παντελόνι με στάμπα που έχει πάνω το αγαπημένο κινούμενο σχέδιο των κοριτσιών, από τα παιδικά μας χρόνια.

Έλα τώρα, δεν γίνεται να μην έβλεπες κι εσύ Power Puff Girls! Δεν γίνεται να μην είχες μοιράσει με τις κολλητές σου ονόματα για το ποια είναι ποια.

Τζιν παντελόνι Balloon Fit The Powerpuff Girls x Bershka

JOIN LIFE

ΑΝΑΦ. 0162/179/428

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 36 | Ύψος μοντέλου: 5.81 ft / 177 cm

Bershka Άνοιξη 2020

Bershka τζιν

Μπορείς να το φοράς με τα αγαπημένα σου sneakers από το πρωί έως και αργά το απόγευμα κι αν το βάλεις με ψηλά πέδιλα μαύρα - που το φαντάζομαι τέλειο - θα το κάνεις ένα υπέροχο fashion item για μια νυχτερινή έξοδο και ταυτόχρονα θα είναι τόσο παιχνιδιάρικο και μοναδικό.

Επίσης, αν αποφασίσεις τελικά να το φορέσεις πρωί μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το υπέροχο μπουφάν που βλέπουμε τώρα τελευταία παντού στο instagram και είναι κι αυτό από τα καταστήματα Bershka.

Το τζιν παντελόνι κοστίζει 35,99 ευρώ και το χρώμα του αναφέρεται ως "μπλε ξεπλυμένο".

Πώς να φορέσεις αυτό το τρελό και παιχνιδιάρικο τζιν από τα Bershka το βράδυ

Με ένα τοπ με παγέτες

Τα party tops έχουν επιστρέψει στη μόδα και είναι η πιο εύκολη λύση για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Συνδυάζοντας το αγαπημένο σου τζιν με ένα τοπ με παγέτες λοιπόν θα του δώσεις βραδινή διάθεση και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις όπου και αν βρεθείς. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με ψηλοτάκουνα παπούτσια ενώ αν θέλεις να είσαι ακόμα πιο glamorous μη διστάσεις να φορέσεις και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια.

Με basic T-shirt

Ναι, ακριβώς, πολύ καλά διάβασες. Το combo jeans+T-shirt θα σου φανεί χρήσιμο και στις βραδινές σου εμφανίσεις. Απλώς συνδύασέ το με πολύ λαμπερά -κυριολεκτικά- κοσμήματα, ένα ζευγάρι ιδιαίτερα παπούτσια και ένα έντονο κραγιόν. Θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο party look με τον πιο απλό τρόπο.

Με κλασικό πουκάμισο

Και εδώ θα δώσεις έμφαση στα αξεσουάρ προκειμένου να κάνεις το ντύσιμό σου πιο βραδινό. Κοσμήματα, παπούτσια, clutch με λάμψη, σχεδόν επιβάλλονται ενώ αν το τζιν σου είναι ψηλόμεσο, δέσε το πουκάμισό σου στη μέση για να έχεις πιο θηλυκό αποτέλεσμα.

Με σακάκι σε κλασική γραμμή

Επίλεξε ένα σακάκι που αν φορέσεις σκέτο δε θα αποκαλύψει περισσότερα από ότι πρέπει. Φόρεσέ το λοιπόν χωρίς να βάλεις κάτι από μέσα δημιουργώντας ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Φόρεσε επίσης ένα ζευγάρι κλασικά πέδιλα ή γόβες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μεταλλική λάμψη. Είσαι έτοιμη.

TAGS