Φέρε την Άνοιξη στην ντουλάπα σου με αυτό το πορτοκαλί σακάκι από τα Stradivarius

Θα μαγνητίσεις τους πάντες

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Φέρε την Άνοιξη στην ντουλάπα σου με αυτό το πορτοκαλί σακάκι από τα Stradivarius

Φέρε και εσύ την Άνοιξη στην ντουλάπα σου με αυτό το πορτοκαλί σακάκι από τα Stradivarius! Είναι τελευταία λέξη της μόδας και σίγουρα θα τους εντυπωσιάσεις όλους.

Κορίτσια, να είστε έτοιμες, καθώς η φετινή Άνοιξη θα έχει στις τάσεις της κομμάτια που έρχονται από τα παλιά και όχι μόνο. Ανάμεσα σε αυτά και το πορτοκαλί χρώμα, που θα σας κάνει να λάμψετε!

Ακόμα το σκέφτεσαι εσύ; Τρέξε καθώς είναι μοναδική ευκαιρία, για να αποκτήσεις ένα κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου που θα ζηλεύουν όλοι. Θα καταφέρεις να τους κάνεις όλους δικούς σου και να εντυπωσιάσεις χωρίς κόπο.

Stradivarius σακάκι
Stradivarius πορτοκαλί σακάκι

Κάνε το δικό σου εδώ. Στις νέες αφίξεις των Stradivarius θα βρεις και το trend που κυκλοφορεί παντού τον τελευταίο χρόνο. Το συγκεκριμένο paperbag κάνει θραύση.

Εκτός από το πορτοκαλί σακάκι στα Stradivarius δες και αυτό τo τζιν dress που φέρνει την Άνοιξη - Κάνει μόνο 25 ευρώ

Αυτό το τζιν dress από τα Stradivarius δεν θα το βγάζεις από πάνω σου. Κάνει μόνο 25,99 €, είναι οικονομικό και μοντέρνο και έχει φουσκωτά μανίκια, τα οποία ξεχωρίζουν και θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Το denim dress επιστρέφει δυναμικά στις τάσεις, όπως και τα περισσότερα κομμάτια που αγαπήσαμε στη δεκαετία του 90!

Έτσι δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου, το φόρεμα που θα αναδείξει όσο κανένα άλλο τη σιλουέτα σου και θα σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι και πάλι στο λύκειο! Άλλωστε αποτελεί και μια από τις πιο Ανοιξιάτικες επιλογές, που σίγουρα μπορείς να φορέσεις στο γραφείο αλλά και στις βόλτες σου.

Εμείς το βρήκαμε στα Stradivarius με μόνο 25,99 € και είναι πραγματικά πάρα πολύ κοψμό και όμορφο.Αν πάλι προτιμάς τα τζιν δες αυτό από τα Stradivarius που σπάει ταμεία

Δείτε το:

Stradivarius τζιν dress

Θα το βρείτε εδώ